⚠️ Xhama mbrojtes UV me gjel dhe me drite led ⚠️

Çmimi: 15 Lek
⚠️ Xhama mbrojtes UV me gjel dhe me drite led ⚠️

Detajet

Postuar
18 mars 18:16
Kategoria
Elektronikë > Shtesa per telefon celulare
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Lezhës > Kurbin

Përshkrimi

✅XHAM MBROJTES UV ME XHEL
?Per Vetem --》1500 Leke

✅Nuk e zbeh qartesine e ekranit
✅Nuk e ul ndjeshmerine e prekjes
✅Me shume mbrojtje dhe siguri
✅Qendron ne menyre estetike

Disponojme per ?
⚫IPhone 6
⚫IPhone 6+
⚫IPhone 6s
⚫IPhone 6s+
⚫IPhone 7
⚫IPhone 7+
⚫IPhone 8
⚫IPhone 8+
⚫IPhone X
⚫IPhone XR
⚫IPhone XS
⚫IPhone XS Max
⚫Samsung S8
⚫Samsung S8+
⚫Samsung S9
⚫Samsung S9+
⚫Samsung Note 8
⚫Samsung Note 9
??Transporti kudo ne Shqiperine !
??Pagesa behet cash pasi arrin produkti !