Sony PlayStation 4 PS4 Pro 1TB SSD + Accessory Pac

Çmimi: 200 €
Sony PlayStation 4 PS4 Pro 1TB SSD + Accessory Pac

Detajet

Postuar
10 prill 23:57
Kategoria
Elektronikë > Lojra per PC / Videolojra
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Lezhës > Lezhë

Përshkrimi

1x kufje stereo Sony Stereo 2.0 (duke përfshirë kabllon audio dhe paketim 3.5mm)
      1x Sony PlayStation Kamera (modeli CUH-ZEY1)
      1x DualShock 4 Wireless Controller (përfshirë në PS4 Pro)
      2x kontrollues shtesë DualShock Wireless (e zezë / maskuar)
      1x stacion akumulimi Speedlink për 2 kontrollorë përfshirë. Furnizimi me energji elektrike
      1x kufje mono (nga PS4 Pro përfshirë)
      1x kabllo HDMI
      1x kabllo të energjisë
      1x kabllo USB
      manualin e operimit
whatsapp +2349055574651