Flatpack power sistem

Çmimi: 10.000 €
Flatpack power sistem

Detajet

Postuar
3 prill 19:50
Kategoria
Elektronikë > Pjese per kompjuter
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Lezhës > Lezhë

Përshkrimi

Product Description Karakteristikat kryesore të sistemit Flatpack2 2U Integruar projektuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat ma e densitet të lartë të energjisë dhe efikasitet të lartë e më shumë hapësirë ​​kompakte me një madhësi minimale të sistemit tingëllues tehnol ° modul Riya bën performancën në industrinë e telekomunikacionit kryesor dhe kontribuon në dimensione jashtëzakonisht kompakt ndreqës Nye nje sistem i vazhdueshem i furnizimit me energji elektrike i perbere nga nje modul kontrolli dhe monitorimi (Smartpack), kontaktore dhe bateri (LVLD, LVBD). Sistemi në ochaet shpërndarja DC 4U shpërndarjes dhe shporta energjisë Rack (PR) variojnë në madhësi nga 1 deri 4U, e cila MoryT strehojë deri në 4 pastrues module Flatpack2 Flatpack2 2U Integrated-tion është një modul kompakt. kontrolluesit Digital, çdo kontrolli dixhital lejon përdorimin e ideologjisë së teknologjisë tingëllues Mënyra kalimi dhe teknologji kalimi frekuencë të lartë ka reduktuar lartësinë dhe peshën për të arritur për të marrë një monitorim të shkëlqyer të moduleve ndreqës. Numri i komponentëve është zvogëluar me 40% për funksionimin pa probleme, të qëndrueshëm dhe të pandërprerë të sistemit energjetik. ° maksimale dhe sistemit të sigurtë mbështet një gamë të gjerë të tensionit të dhëna (nga 85 në 290VAC) dhe siguron kontrollin e qetë starto- oh ת azhdeniem rrjedhjen e ajrit, duke kaluar përmes radiator krijon Modulo ambient më të përshtatshme të punës dhe nuk kanë zgjidhje shkathtësi kufizimet e sistemit. Aplikimet Komunikimi me fibra dhe tela me valë Komunikimi modern kërkon sisteme DC efikase dhe kompakte. FlatPack2 ka një dendësi shumë të lartë të energjisë, ka një strukturë ekonomike, të aftë për të punuar me një gamë të gjerë të tensionit të dhëna dhe në kushte të vështira që e bën të domosdoshme për ndonjë mënyrë telekommunikatsion- unike për të instaluar Plug të thjeshtë dhe të luajë sistemi lidhje nuk kërkon kohë për të instaluar ose të zëvendësojë module. Zona klorhidrik. Standardet plotësojnë CE, UL, NEBS Broadband dhe aksesi në rrjet Ndërtimi i vazhdueshëm dhe modernizimi i infrastrukturës së shërbimeve të rrjetit kërkon zgjidhje të thjeshta dhe fleksibile për të rritur fuqinë e sistemeve të furnizimit me energji të garantuar. FiatPack2 është çelësi juaj për zgjidhjen e detyrave të ardhshme.