Okazion & Kompjutera & Pjese Per Kompjutera

Çmimi: 400 €
Okazion & Kompjutera & Pjese Per Kompjutera

Detajet

Postuar
14 janar 08:16
Kategoria
Elektronikë > Pjese per kompjuter
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Lezhës > Lezhë

Përshkrimi

Okazion - 2 PC (Njesi & Monitor & Mouse & Tastiere) , Nje Pc vetem Njesi Qendrore & Nje Bateri UPS & Nje HTC 520 per Pjese & Nje Laptop Sony Vaio E Serie per pjese & Nje printer HP per vetem 40??????⌨️???0€ ne Total. Cmimi I disktutueshem . Vendodhja Lezhe. Te interesuarit Mesazh Ne adresen time ose Koment. Transport falas brenda Lezhes & Shkodres.

HP Compaq dx2300
= 2GB RAM - 20€
= 80GB HDD - 20€
= 256MB GPU on board Intel
= CPU Intel Pentium 2 D Dual Core 1.8 Ghz - 15€
= Monitor + Mouse + Tastiere - 25€
= DVD Rom
Njesi & Monitor 17''+ Mouse + Tastiere

Total 80€

HP Compaq dx2400
= 2GB RAM - 20€
= 80GB HDD - 20€
= 256MB GPU on board Intel
= CPU Intel Pentium 2 D Dual Core 3.0 Ghz - 20€
= Monitor + Mouse + Tastiere - 25€
= DVD Rom
Njesi & Monitor 17'' + Mouse + Tastiere


Total 85€

Acer Veriton M264

= Ram 2GB - 20€
= HDD 80GB - 20€
= GPU 256 MB onboard,
= CPU Intel Pentium Dual Core 3.0Ghz - 20€
= DVD Rom
ky produkt eshte pa Njesi & Monitor 17'' + Mouse + Tastiere
ose mund te perdoren pajisjet e lartpermendura te PC te tjere.

Total 60€


Sony Vaio E Series Per Pjese (pa karikues)
= CPU Core i3-550 - 2.5GHz 30€
= Ram 4GB - 25€
= HDD 500GB HDD 30€
= GPU AMD Radeon HD 7570M
- Pa Ekran Por Punon (nese Lidhet Me Monitor tjeter Ose Vetem vendoset Monitor I ri dhe punon )
Total - 90€

Printer Hp LaserJet1018 = 30€

Telefon HTC 510 per pjese
= Ekran OK
= Camera OK
= Bateria OK
= Artopolant & Mikrofon OK
= Qarku nuk punon

Total 10€

Bateri Per Kompjuter - 15€

==== Te Gjitha Pajisje Total Cmimi: 400€ Cmimi i diskutueshem per te gjitha pajisjet se bashku.