Rrampa ngarkim/shkarkim.

Çmimi: 770 €
Rrampa ngarkim/shkarkim.

Detajet

Postuar
1 prill 08:40
Kategoria
Automjete > Kamionë
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Fierit > Lushnjë
Lloji
Markë tjetër
Modeli
Model Tjeter

Përshkrimi

Rrampa per ngarkim shkarkim pesha te renda, lehteson dhe pershpejton te gjitha llojet e operacionve logjistike.
Pesha mbartese 5000kg.
Krijon nivelim nga objekti te kamioni i cdo lloj lartesie. Kapje e thjeshte ballore ne objekt ekzistues ose te ri, me shine spostimi majtas/djathtas ne rast mos perdorimi apo kalimi nga nje kamion ne tjetrin pa levizur kamionat. Me leve me amortizator ndihmes per zhvendosje.


Shpallje te ngjashme