Transpalet manual BT LHM prodhim Italian

Çmimi: 60.000 Lek
Transpalet manual BT LHM prodhim Italian

Detajet

Postuar
1 prill 08:40
Kategoria
Automjete > Kamionë
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Fierit > Lushnjë
Lloji
Markë tjetër
Modeli
Model Tjeter

Përshkrimi

-I vetmi ekskluziv me 99vjet garanci ne shasi dhe 5vjet garanci ne krik dhe timon.
—Shasia robuste dhe e lehte, me saldime robot dhe lyerje me pluhur, me guzhineta presioni te grasatueshem e bejne kete mjet vertet rezistent ne kohe (99vjet garanci nga prodhuesi)
—Krik QUIK per ngritje te shpejte, timon material polimerik me rezistence te larte dhe sistem kontroll ulje, e bejne kete mjet jo vetem te shpejte ne manovra por edhe shume te lehte per manovratorin.
—Pika grasatimi ne cdo nyje, e bejne kete mjet te jete jo vetem shume te lehte ne perdorim por edhe nje jetegjatesi pa limit.
Pik Industry, Distributor dhe asistence i Licensuar per Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni.


Shpallje te ngjashme