Foshnjet Chow Chow në dispozicion

Çmimi: Me Marrveshje
Foshnjet Chow Chow në dispozicion

Detajet

Postuar
7 mars 14:50
Kategoria
Biznes & Punësime > Kafshe ferme
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Shkodrës > Malësi e madhe

Përshkrimi

Foshnjet Chow Chow në dispozicion
bebe qe ofrohen. Ka 4 vajza dhe 1 djalë. Nëna është vajza jonë e bukur e kuqe e regjistruar në KC. Babai i një KC mbresëlënëse është një djalë i kuq me hije të regjistruar. Këlyshët mund të shihen me nënën. Të dy prindërit kanë cilësi të shkëlqyera të shumicës së drejtuesve të ligës dhe më dërgojnë numrin e tyre të vizitorëve në email në mënyrë që ata të mund të flasin më shumë për whatapp ..... + 237671456868
viber ....... + 237671456868