Lenovo Legion Y540, 17.3 FHD IPS, i7-9750H GTX 1650, 8GB 256GB

Çmimi: 550 €
Lenovo Legion Y540, 17.3 FHD IPS, i7-9750H  GTX 1650, 8GB  256GB

Detajet

Postuar
5 qershor 11:58
Kategoria
Elektronikë > Kompjutera
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Shkodrës > Malësi e madhe

Përshkrimi

Lenovo Legion Y540, 17.3 FHD IPS, i7-9750H GTX 1650, 8 GB 256GB


Ju lutemi mund të na shkruani këtu për më shumë informacion mbi Whatsapp ose Email:

Whatsapp; +1 (714) 479-2666

Email: [email protected]

Gjendja e produktit


Vuloset i ri në kuti

Garancia dhe politika e kthimit

Të gjitha produktet vijnë me garanci ndërkombëtare dhe politikë kthimi 90 ditë