Nevojat e huasë Whatsap/Viber:+33756914796

Çmimi: 300.000 €
Nevojat e huasë Whatsap/Viber:+33756914796

Detajet

Postuar
4 prill 08:41
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Shkodrës > Malësi e madhe

Përshkrimi

A keni nevojë për financime për projektet tuaja, për nevojat tuaja personale? nuk ka më dyshim, unë jap kredi personale, me një normë interesi prej 2% pavarësisht nga shuma. Ju lutemi specifikoni në kërkesën tuaj shumën e kredisë dhe kohëzgjatjen e ripagimit që ju dëshironi
Email: [email protected]
Whatsap: +33756914796
Viber: +33756914796


Shpallje te ngjashme