Unë kam kapital që do të përdoret për të dhënë hua

Çmimi: 200 €
Unë kam kapital që do të përdoret për të dhënë hua

Detajet

Postuar
23 shkurt 03:19
Kategoria
Patundshmeri > Shtepi / Vila
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Shkodrës > Malësi e madhe
Kuadratura
12 m²
Modeli
Seri 3

Përshkrimi

veçanërisht afatshkurtër dhe afatgjatë, duke filluar nga 5000 € në 1.000.000 € për çdo person serioz që dëshiron këtë hua. Interesi 5% në vit sipas shumës së huazuar sepse është e veçantë unë nuk dua të shkel ligjin për kamatën. Ju mund të paguani maksimumin prej 3 deri në 25 vjet në varësi të shumës së huazuar. ju takon për të parë për pagesat mujore. Unë vetëm kërkoj një vërtetim të certifikuar të borxhit me dorë dhe gjithashtu disa dokumente për të siguruar. e-mail: [email protected]