Kredi ofrojnë në mes të veçantë

Çmimi: 50.000 €
Kredi ofrojnë në mes të veçantë

Detajet

Postuar
8 dhjetor 20:20
Kategoria
Shtepi & Familje > Dekorime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Fierit > Mallakastër

Përshkrimi

Kredi ofrojnë në mes të veçantë

Përshëndetje
A keni probleme financiare? A ju është refuzuar nga banka për një hua? Ju doni për të zgjidhur borxheve tuaj një herë dhe për të gjithë. Këtu është një mundësi e madhe për ju vetë ëndërr, të bë
het e pavarur dhe e mbajnë shtëpinë tuaj për të bërë një sipërmarrës. Unë ju ofrojmë një kredi në një normë interesi prej 2% prej 2.000 deri ne 1,000,000 € për një person që është i sinqertë dhe kam paguar ndoshta me kohë dhe sipas dakord kohë. Për më shumë informacion:

Contact:[email protected]