Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected] WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097

Çmimi: 50.000.000 €

Detajet

Postuar
19 dhjetor 20:52
Kategoria
Shtepi & Familje > Teknik dhe paisje
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Novoberdë

Përshkrimi

Financimi i huasë 100% 2.000 euro ka 50.000.000 euro për të rejat vit : [email protected]
WhatsApp: +22962002097, Viber: +22962002097


Shpallje te ngjashme