cilësi të lartë Diazepam, Tramadol, Xanax, LSD, Bupernorphine, Dormicum, Bromazepam etj

Çmimi: 10 €
cilësi të lartë Diazepam, Tramadol, Xanax, LSD, Bupernorphine, Dormicum, Bromazepam etj

Detajet

Postuar
25 mars 15:46
Kategoria
Shtepi & Familje > Teknik dhe paisje
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Novoberdë

Përshkrimi

Blej Benzodiazepines dhe opiates me çmime të mira

Blej DIAZEPAM, ZOPICLONE, TRAMADOL, LEXAURIN
, GABAPENTIN, XANAX, TEMAZEPAM etj.

Blej diazepam, tramadol, Xanax, Nembutal, Lorazepam, ETC Suboxone

cilësi të lartë Diazepam, Tramadol, Xanax, LSD, Bupernorphine, Dormicum, Bromazepam etj

Blej Diazepam, Tramadol, Xanax, Lorazepam, metadon, adderall dhe të tjerë në shitje

Email: [email protected]

Telefoni / WhatsApp: +447451236689
 
 
Dyqani online ku merrni produkte 100% autentike nga farmacitë. Ne kemi këto produkte në magazinë:

Email: [email protected]

 Telefoni / WhatsApp: +447451236689
 
-DIAZEPAM / (TUBS)

-ZOPICLONE

-TRAMADOL

-GABAPENTIN

-XANAX

-LEXAURIN

-TEMAZEPAM / TEMAZEPAM GREEN EGGS

-PREGABALIN

-Clonazepam

-Lorazepam

-Galenikas
 
-LSD
 
-Viagr #

-MSJS / MSJS TUBS

-HELEX

-PHYSETONE / metadon

-APAURIN

- PHOSPHATE OODINE 60mg

-Suboxone

-Klonopin

-Fentanyl

-Meperidine

-Nembutal

-Opana 40mg

-Aktiv prometazina

DHE TË TJERËT BENZODIAZEPINES

-etc.

 
Të gjitha çmimet tona janë ulur në çmime me shumicë. Ne bëjmë pagesën e ardhshme të ditës për në Mbretërinë e Bashkuar, Kanada dhe SHBA, Ne gjithashtu dorëzojë botën e gjerë. Ne gjithashtu kemi produkte të tjera që nuk janë në listë, kështu që nëse keni nevojë për diçka që nuk është e listuar, mos ngurroni të kërkoni më shumë informacion. Për më shumë informacion se si të vendosni një porosi, ju lutemi na kontaktoni më poshtë

Email: [email protected]

 Telefoni / WhatsApp: +447451236689


Shpallje te ngjashme