AGENCY HOME VIP SHET SHTEPI ME 1hektar tokë ne Qendër Vitomeric

Çmimi: 1.000 €
AGENCY HOME VIP SHET SHTEPI ME 1hektar tokë ne Qendër Vitomeric

Detajet

Postuar
16 mars 07:46
Kategoria
Patundshmeri > Shtepi / Vila
Vendi
Kosovë > Rajoni i Pejës > Pejë
Modeli
350
Numri i dhomave
>=7

Përshkrimi

AGENCY HOME VIP SHETË SHTEPINË dhe 1 Hektarë Tokë .

Shesim 1 hektarë e 10 ari tokë në Vitomeric
Toka ndodhët në Qendër të Vitomerices. vetem 50 metra nga Rruga krysore Pejë-Mitrovic
Toka eshtë Pronë Shqipetare 1/1 Përkthehët me një herë të Noteri në Pejë .

Toka posedon një Shtepi Dy katshe e punuar në menyr unike e me cilesi te lartë me dekorime të mbrendshe nga Druni .

Reditja e Shtepisë
Kati Parë posedon keto :
1 - Magazin (Depo) 50m2
1 - Dhomë te gjumit
1 - Sallon me kuzhinē
1 - Banjo (Wc)
1- Koridorë

Kati i Dytë posedonë keto:
1 - Sallonë me Kuzhinë
1 - Dhomë të gjumit për Femi
1 - Dhomë te gjumit per Femi
1 - Dhomë te gjumit per Prindër
1 - Paradhomë
1 - WC
1 - Koridorë
2 - Terasa ( Ballkona )

- Shtëpija posedon Ujë , kanilizimë, Telefonë, Kabllovikë Tv, Internet .
-Shtepija Posedon Ngrohje Qendrore me 3 sisteme .Rrymë Mazutë dhe me Dru .
- Toka posedon 3 Shakta krysorë per ujitjen e Tokës ku jon te tre shaktet ne Parcellen tonë .
- Toka posedonë po thujse te gjitha llojët e Pemëve te mjellura ne ket Parcellë
- Molla ,Dardha,Arra,Bojlija,Qershija, Pjeshka, Rrushë, Lajthija te sjellura nga Perendimi .

- Ne ketë Trollë ndodhët dhe një Shtallë ku eshtë e kopletuar me te gjitha paiset e nevojshme per disa krerë Gjedhe (Lopë)

-Kjo Pronë posedon njē Hyrje madheshtore ku posedon Rrugen e vet te gjer mbi 6 metra me nga dy anët e rruges te mjellura Pemë dhe Rrushë .

- Kjo parcell kjo Shtepi ndodhët mu ne mesë te Vitomerices ku te gjitha gjerat elemetare i ka Afer siq janë. Policinë,Posten,Zyren e vendit, Marketin,Shkollen fillore,Pompat e benzinit Restorantet, furren e bukes dhe gjitha dyqanet tjera afariste jan vetem disa metra nga Prona .

-Andaj ju klientë te nderuar që keni deshirë ta keni në Posedim ketë siperfaqe te Tokës dhe ketë shtepi shum unike dhe te kompletuar dhe një shtallë të kompletuar dhe sistemin per ujitje dhe shum gjera tjera qe jan elemtare per jetes ja mundesija Per ju.

-Ju klientë te nderuar qe deshironinte jetoni si në Parajsë te Rrethuar me shumë llojshmerinte pemve me gjitha kushtet elemtare si per buqesi po ashut per jetes ja mundesija per ju .

-Ju klientë të nderuar qe deshironi ta shendrroni dhe per Aferizem apo per lloj llojshmeri të Biznesit ky vendë eshtë ideal dhe per Parcellizim apo per Hoteleri apo per Ndertimë apo per veprimtari tjera Biznisore.

- Andaj ju qe deshironi ta keni ketë pron shum unike ejani shikoni vetë dhe do të bindeni .

Qmimi Eshtë me Marveshje .

--- A G E N C Y - H O M E - V I P ---
Të interesuarit mund të na kontaktojnë .
Në +386-49-699964 viber tango WhatsApp .
Në +377-44-699964 viber tango WhatsApp .
Në Skype Agency home vip Kosovo
Në facebook Home Vip-a
Në Email [email protected]
Apo në zyret tona ju faliminderit nga HOME VIP. Mos Hezitoni të na kontaktoni binduni dhe vet ne Korrektësin , Sinqeritetin dhe aftësit tona Prefesionale sepse puna që kemi bërë deri tani na ka sjell që të jemi një ndër Agjensionet për Patundshmëri më të madhenjë në Kosovë,Mal të zi, Shqipëri etj. ju Mirpresim në gjdo kohë 24/orë ju Faliminderit .

Nga staffi Home Vip-a .