Multimeter METRA HIT 30M

Çmimi: 1 €
Multimeter METRA HIT 30M

Detajet

Postuar
29 nëntor 18:52
Kategoria
Shtepi & Familje > Makina dhe vegla
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Podujevë

Përshkrimi

Family information
True effective value measurement with AC or AC+DC coupling
Display with 3x display and lab accuracy
PC interface for data exchange and measurement value memory
Milliohmmeter (27M), insulation tester and megaohmmeter (27I)
METRAHIT ENERGY
Power and energy measurement / power factor
Power quality, event and harmonic analysis
Remote control
Article information
Previous Article Number: 911648Paper catalogue 2016/17 p. 1654Paper catalogue 2013/14 p. 1188


Shpallje te ngjashme