Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

Çmimi: 100 €
Oferta e kredisë midis seriozit dhe agjërimit në 48 orë

Detajet

Postuar
15 nëntor 11:24
Kategoria
Shtepi & Familje > Dekorime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimikeni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni
Ne kemi një kapital që do të përdoret për të dhënë kredi afatshkurtra dhe afatgjata që variojnë nga 2,000€ në 2,000,000€ për çdo
person serioz që dëshiron këtë hua. 3% interes në vit sipas shumës së huazuar sepse është e veçantë unë nuk dua të shkelin ligjin për kamatën. Ju mund të paguani përsëri
1 deri në 10 vjet maksimale në varësi të shumës së huazuar. ju takon për të parë për pagesat mujore. Unë po kërkoj vetëm një vërtetim të çertifikuar të borxhit me shkrim dore dhe gjithashtu
Email: [email protected]