BABY HANDREARED AFRICAN GREY PARROTS PER SHITJE

Çmimi: 500 €
BABY HANDREARED AFRICAN GREY PARROTS PER SHITJE

Detajet

Postuar
2 shkurt 18:48
Kategoria
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi


Foshnja Adorable handreared parrots african grey ne kemi shumë vite përvojë në rasing parrots baby foshnjat e mia janë rritur rreth djalit tim 4 vjeçar i cili i pëlqen të luajë me ta kështu që për këtë arsye foshnjat e mia të kthehet të jetë shumë i gjallë dhe shtazët e buta këto nuk do të qëndrojnë rreth për një kohë të gjatë ata janë mahnitëse, të gjitha foshnjat vijnë me dokumente qytetesh dhe unazë në këmbë dhe të zvogëluar plotësisht në farën e farës tropikale
Dorëzimi mund të organizohet .........


Shpallje te ngjashme