Depo, Zyre, etj me qira 5000m2 toka 3000m2 objekti

Çmimi: Me Marrveshje
Depo, Zyre, etj me qira 5000m2 toka 3000m2 objekti

Detajet

Postuar
11 shkurt 13:41
Kategoria
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi

Objekti afarist gjendet në zonën industriale në rrugën Lidhja e Pejës, gjegjësisht në rrugënPrishtinë- Fushë Kosovë. Objekti ka të instaluar sistemin elektrik, sistemin e ujësjellësit, rrjetin e internetit, sistemin e zjarrfikjes, dhe sistemin amerikan të ngrohjes dhe ftohjes. Objekti ka infrstrukturë të plotë funksionale, është i përshtatshëm edhe për aktivitete të ndryshme industriale si dhe për aktivitete të tjera biznesore. Objekti gjendet 100 metra larg rrugës kryesore me rrugë të asfaltuar dytësore. Brenda objektit ka rafta montues industrial per ngarkes te mallrave te ndryshme.


Përshkrimi i Objektit dhe Hapësirës Rrethuese:

5000 m2 Siperfaqe komplet trualli

1400 m2 kati 0, lartesia 13m, pa stuba
1000 m2 kati 1 Zyre dhe hapsir per depo me lift
600 m2 kati 2 (apartament me pishine)
1000 m2 parking i mbuluar 50+ vetura

4000 m2 hapesire totale e mbuluar
11 Ari tok ekstra e shtruar ne kubza betonit
2.600 m2 rruge qarkore dhe hapesira gjelbrimi.
Cmimi sipas marveshjës.Shpallje te ngjashme