SUPER OFERTE perfito -152,000 euro

Çmimi: 3.000 €

Detajet

Postuar
2 shkurt 21:32
Kategoria
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi

Super oferte deri me 07.01.2018, -152000.
Objekti-restorani gjindet ne qender te Prishtines dhe eshte i gatshem per pune, ai eshte i pregaditur per restorant dhe pronari i tanishem i garanton qirane prej 2200 euro ne muaj, nese jeni te interesuar ta bleni dhe ta japni menjihere qira, e keni rastin ta beni kete. Cmimi prej 722.000 ne 570.000 eshte oferte vetem deri me 07.01.2018.

Objekti ka 190 m2 me flete poseduese mirepo 220 m2 te shfrytezueshme, objekti e ka gjithe dokumentacionin e nevojshem dhe mund te perkthehet menjihere poashtu mund te perdoret edhe per hipoteke eventuale.


Shpallje te ngjashme