DYER DHE DRITARE PER BANJO

Çmimi: 90 €
DYER DHE DRITARE PER BANJO

Detajet

Postuar
10 gusht 08:14
Kategoria
Shtepi & Familje > Mobilje
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi

JU OFROJM PUNIMIN E DYERVE DHE DRITAREVE PER BANJO NGA PROFILI TROPLAST 7 cm ME QMIME TE VOLITSHME DERA 80X200 PREJ NJE PJESE VETEM 100 EURO DERA ME NDARJE 110 EURO DRITARJA 60X60 ME KIPER 50 EURO DITARJA 60X80 55 EURO ETJ ETJ.
OFERT EKSKLUZIVE
JU OFROJM DYERT E BANJOS 80X200 PA MONTIM PREJ NJE PJESE VETEM 90 EURO ME NDARJE 100 EURO DHE DRITARJA E BANJOS 60X60 ME KIPER PA MONTIM 40 EURO ,DRITARJA
60X80 ME KIPER PA MONTIM 45 EURO


Shpallje te ngjashme