vibrator profesional

Çmimi: 135 €
vibrator profesional

Detajet

Postuar
5 prill 12:05
Kategoria
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi

Vetëm gjysmë ore në ditë është e mjaftueshme për të prishur yndyrën e tepërt dhe për të ndërtuar muskujt e trajnuar mirë. Vetëm ndizni pajisjen dhe qëndroni në pllakën vibruese. Dridhja stimulon muskujt tuaj dhe stimulon qarkullimin. Muskujt e këmbëve fillojnë të punojnë dhe ju tashmë keni efektin e parë të trajnimit. Vendosni ose mbështeteni te Power Maxx Professional, kështu që ju mund të përdorni në mënyrë efektive trajnimin tuaj për zonat problematike.


Shpallje te ngjashme