Bitcoin Shes Antiminers S9i _ 14.0 Ths Te Reja

Çmimi: 1.999 €
Bitcoin Shes Antiminers S9i _ 14.0 Ths  Te Reja

Detajet

Postuar
8 janar 01:16
Kategoria
Elektronikë > Pjese per kompjuter
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi

Kjo njësi në Kutitë origjinale dhe paketimin origjinal.

Ne Stok 20 Copa -Te Reja-2018
Antminer S9i-14.0Ths Bitcoin Miner vjen me furnizimin me energji elektrike (e re, e papërdorur, ju lutem shihni foton e fundit)
Hash Rate 14.0 TH / s, Variacioni i ± 5% pritet
Konsumi i Energjisë 1372W (grumbull 14TH / s), (në mur, me APW3 PSM të APM-së të Bitmain-it, efikasitet 93%, temperaturën e ambientit prej 25 ° C). Mospërputhje e pritshme prej + 10%
Efikasiteti i Fuqisë 0.098 J / GH + 10% në mur (me PSW të APW3 të Bitmain, efiçencë 93%, temperatura e ambientit prej 25 ° C)
Tensioni i nominuar 11.60 ~ 13.00V
Sasia e çipit për njësi 189 x BM1387 ASIC Chip
Përmasat 350mm (L) x 135mm (W) x 158mm (H)
Ftohje 2x 12038 tifozë; Tifoz i përparme: 6000rpm, Tifoz i pasmë: 4300rpm
Temperatura e punës 0 ° C deri 40 ° C
Rrjeti i lidhjes Ethernet

Blerësit e interesuar duhet të më kontaktojnë direkt me NR-+38344535555
Viber : +38344535555


Shpallje te ngjashme