KURSE PËR KOMPJUTERË

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
2 shkurt 20:29
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi


Organizojm 14 kurse për kompjuterë, te rregullta dhe intenzive
-eksperiencë17 vjeqare
-29 libra të botuara dhe ribotuara
-mësimdhënsit profesional
-kurset eksluzivisht praktikë

Kontaktet:

Tel: 044/213-937
E-mail: [email protected]
www.shkollainformatika.com
www.facebook.com/shkollainformatika


Shpallje te ngjashme