Kurs per ArchiCAD

Çmimi: Me Marrveshje
Kurs per ArchiCAD

Detajet

Postuar
2 shkurt 19:39
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi


-19 vite eksperiencë me kurse
-30 libra të botuara dhe ribotuara
-mësimdhënsit profesional
-kursi eksluzivisht praktikë

Kontaktet:

Tel: +383(0)44 213 937
E-mail: [email protected]
www.shkollainformatika.com
www.facebook.com/shkollainformatika


Shpallje te ngjashme