Kurs për RRJETAT KOMPJUTERIKE

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
3 shkurt 13:40
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi


Kurs për RRJETAT KOMPJUTERIKE - www.shkollainformatika.com

Kurs për RRJETAT KOMPJUTERIKE

-19 vite eksperiencë me kurse
-30 libra të botuara dhe ribotuara
-mësimdhënsit profesional
-kursi eksluzivisht praktikë

Kontaktet:
prof Ekrem Dragusha
Tel: 044/213-937
E-mail: [email protected]
www.shkollainformatika.com
www.facebook.com/shkollainformatika


Shpallje te ngjashme