Shitën Shtëpitë te tipave te ndryshme Qakllavic

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
20 maj 18:23
Kategoria
Patundshmeri > Shtepi / Vila
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi


Swiss Village është lagje e stilit modern, e pozicionuar në jugëperëndim të Prishtinës, saktësishtë në rrethin dhe mbikalimin e Çagllavicës.
Me qëllim që të kemi standard sa më lartë jetese dhe funksioni, zgjidhja urbane dhe arkitektura e shtëpive të lagjes është bërë me konkurs profesional, duke vendosur kriteret më të larta të projektimit në këtë fushë.

Tipi 1 - Siperfaqja 212.6m2 parcella 330m2
Tipi 2 - Siperfaqja 236m2 parcella 370m2
Tipi 3 - Siperfaqja 276.56m2 parcella 458m2
Tipi 4 - Siperfaqja 167.5m2 parcella 253m2

Çmimi 1400 - 1300 € m2
Kontakti: +38349899002


Shpallje te ngjashme