Drebonk/Torno 77cm⚡prej 850€ ↘️580€

Çmimi: 580 €
Drebonk/Torno 77cm⚡prej 850€ ↘️580€

Detajet

Postuar
4 shtator 00:05
Kategoria
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prizrenit > Prizren

Përshkrimi

ÇMIMI NUK DISKUTOHET!

Shes EINHELL DREHBANK, Madhësia: 77cm /220V.
Sikur i Ri, përafërsisht rreth 12-15 orë pune!

Shum i përshtatshëm për
PUNIME TË VOGLA PRECIZE
DHE MINIATURA!
Përunimi i aluminit në foto (2 protektorat anësorë për motorçikletë) është përpunim 100% origjinal nga ky drebank (prej '0' zeros!).

E nevojshme pothuajse për qdo Garazhdë/Puntori automjetesh, si p.sh.:
- pastrim të Rrotorave (anllasera, alternatora, elektromotora etj.)
- perpunim te piksneve, adapterave, shtrafave, maticave të ndryshme,
- përfitim i pjesëve komplet të reja (prej '0')
- e shum shum punë të tjera!

📽 SI FUNKSIONON? (shiqoni videon)
https://youtu.be/xxXYz3n33aU

PËRPUNON:
- Metal
- Alumin
- Bakër
- Mesing
- Plastikë etj.
ku simbas materialit dhe përpunimit, duhet vetëm ti përshtatet thika adekvate.

ËSHTË TEPËR PAK I PËRDORUR,
NË GJENDJE SHUM TË MIRË.

Bashkë me të, vinë edhe ...
- Maja centruese + Koka për burgija 1-16mm
- Xhami mbrojtës.
- 2 palë Kapëse (2x nga 3), për kapje nga ana e jashtme dhe e brendshme.
- 2-3 thika për start.
- Çelësat për shtrëngim.
- 1 SET i dhamzorëve komplet i Ri (Rezevë), në paketim, të pa hapur kurrë!

Çmimi: 850€
Pres të interesuar serioz!


Shpallje te ngjashme