YAMAHA XJR 1200, ME ose PA PAISJE EXTRA!

Çmimi: 2.900 €
YAMAHA XJR 1200, ME ose PA PAISJE EXTRA!

Detajet

Postuar
4 prill 23:06
Kategoria
Automjete > Motore (mbi 50 cc)
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prizrenit > Prizren

Përshkrimi

ÇMIMI LIROHET PREJ 4300€,
në 3500€ 》》 Me të gjitha paisjet EXTRA, ose ...
2900€ 》》 vetëm Motorri, PA PAISJE EXTRA

ASHTU SI JU KONVENON!

Shes YAMAHA XJR1200, rreth 130PS të serisë më të shtrenjtë (95-98) full i hapur, (krejt bllombat e hequra).
Simbas dëshirës, mund ti shtohet forca, deri 150PS max. (me Set special).

☆ Është komplet i servisum dhe shum paisje tjera extra (fabrikisht të reja):
- 2 Halogena llupa + 4 Halogena mjegulle në Bugspoiler.
- Timoni Super-Bike me tregues anësor (shmigavca)
- Xhami + pjesa Variabel.
- Blenda alumin i farit kryesor
- Ulësen e dizajnuar.
- 2 mbrojtëset ansore Alumin (të bllokut motorit).
- 2 Pasqyret e reja
- 3 kofera të Ri me tregues ansor (shmigavca) të integrum, + Armaturat origjinal nga Zvicrra.
Vlera e paisjeve ekstra, mbi 1500€. Në gjendje absolut perfekte! (Komplet i Servisum), Gomat 2x Michelin Pilot.

SERVISI I MADH:
- Komplet Llagerat (japan) + Frenat (gjerm) e 2 Rrotëve (para/mbrapa) fabrikisht të reja.
- Sajllat, Tacho + Gazit, të reja. - 4x Karburatorat, servisim/pastrim.
- Cilindri hidraulik i Kupplungut, komplet Diktungat/Semer-ringat e ri.
- Ventilat + komplet sistemi i vajit (kanalet) në bllokun e motorrit (prej karterit e deri në ventila i pastrum dhe i Servisum) Filteri Vaji dhe 3 diktungat (ventila, Karter, Kuppllung) të Ri.
- 4x Kandela të reja (origjinal Yamaha). - Filteri i ajrit
- 2 Amortizerët e mbramtë, komplet dichtungat + Semer-ringat + vaji special) të reja.
- Anllasseri + Alternatori, komplet servisim me brusha-karbon të reja.
- GELL-Bateri fabrikisht të re 12V/12Ah. YAMAHA është komplet e Servisume, ashtu si bëhet Servisi në Zvicërr, dhe e gatshme për sezonen e ardhshme!

I doganum dhe RKS, i impotuar nga Zvicrra. Shitja bëhet vetëm me kontratë të blerjes te Noteri (autorizimi nuk vjen në konsiderim). NDRRIM NUK BËJ!

Shiqoni videon në YouTube,
UDHËTIMI NË SARANDË 2017/2018, me XJR 1200:
Video1.) https://youtu.be/oggBnXvX_2c
Video2.) https://youtu.be/KlmvveMr1O4
Video3.) https://youtu.be/4Fh6nZXgFN0