Kapanon + tokë + zyra me qira tek Ura e mesit

Çmimi: 900 €
Kapanon + tokë + zyra me qira tek Ura e mesit

Detajet

Postuar
10 shkurt 12:37
Kategoria
Biznes & Punësime > Biznes ne shitje / me qera
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Shkodrës > Shkodër

Përshkrimi

Sun Real Estate ofron me qira një kapanon + tokë + zyra me sipërfaqe 900 m² dhe me adresë: 1 km pa mbërritur tek ''Ura e Mesit".

✅Kapanoni përbëhet nga:
- Kati I: ambienti nuk ka ndarje me mure por ka disa kolona.
- Kati II: ambienti nuk ka ndarje.
- Kati III: ka 3 zyra.
- Tokë përpara kapanonit me sipërfaqe 500 m².
- Tokë prapa kapanonit me sipërfaqe 2000 m².

✔Cilësitë e ambientit:
- Kapanoni ndodhet vetëm 7 km larg qendrës së qytetit.
- Ofron lehtësi për hyrjen dhe daljen e trailerave.
- Krijon mundësi për ndarje të hapësirës së kapanonit si në katin e parë, edhe në katin e dytë, sipas llojit të biznesit që do të zhvillohet.
- Zyrat janë të shtruara me pllaka dhe dritaret janë të pajisura me grila të jashtme.
- Kapanoni është ndërtuar vitet e fundit.

SHËNIM: KAPANONI MUND TË LËSHOHET ME QIRA EDHE I NDARË.

?ÇMIMI: 900 €/muaj
--------------------------------
▶Të interesuarit mund të na kontaktojnë në këto numra kontakti:
?+355676666765, ?+355695292667 ose ?+355 22 247570
▶Gjithashtu në adresën tonë të e-mail-it: [email protected]