te duhet borxh i shpejt ?

Çmimi: 11 €

Detajet

Postuar
25 maj 18:42
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Shkodrës > Shkodër

Përshkrimi

te duhet borxh i shpejt?nëse për situatë emergjente
(shpenzimet mjekësore, kostot e zëvendësimit të automjeteve,
riparimi, etj.) ose për një projekt më pak vital (aftësinë për të udhëtuar,
festat, mundësia e blerjes së pronës së paluajtëshme për të zbuluar a
makina me motor e dorës së dytë ... )
ne ofrojmë zgjidhje të ndryshme kredie nga 5000 euro në
8,000,000 euro (me një normë të ulët interesi prej 3%), për të financuar të gjitha projektet
kjo është afër zemrës tënde.
jb: na jep huane shume shpejt dhe
kohëzgjatja e borxhit tuaj.
për informacione të tjera ju lutem na kontaktoni direkt me email:
[email protected]


Shpallje te ngjashme