Tipologji Apartamentesh dhe Poste parkimi në Shitje tek Sple

Çmimi: 103.600 €

Detajet

Postuar
4 qershor 14:46
Kategoria
Patundshmeri > Apartment / Banesa
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë
Kuadratura
74 m²
Numri i dhomave
1

Përshkrimi

♦Disponojmë apartamente 1+1 dhe apartamente 2+1 në Rezidencën Splendor i lokalizuar në një nga zonat e reja të zhvillimit periferik të Tiranës.
Me një hapësirë të konsiderueshme, kompleksi rezidencial shtrihet në të gjithë perimetrin e sheshit, duke krijuar një hapësirë të “mbrojtur” e të përbashkët për banorët.
♦Apartamentet janë në kate dhe sipërfaqe të tipologjive të ndryshme.

• Apartamentet janë të disponueshme si më poshtë:

1. Apartament 1+1
-Kati i 9-të banim
- Sipërfaqe e brendshme: 60.2m²
- Sipërfaqe e përbashkët: 13.7m²
- Sipërfaqe totale: 73.9m²

2. Apartament 1+1
-Kati i 2-të banim
- Sipërfaqe e brendshme: 60.4m²
- Sipërfaqe e përbashkët: 13.8m²
- Sipërfaqe totale: 74.2m²

3. Apartament 1+1
-Kati i 8-të banim
- Sipërfaqe e brendshme: 75.9m²
- Sipërfaqe e përbashkët: 17.3m²
- Sipërfaqe totale: 93.2m²

4. Apartament 2+1
-Kati i 8-të banim
- Sipërfaqe e brendshme: 67.8m²
- Sipërfaqe e përbashkët: 15.4m²
- Sipërfaqe totale: 83.3m²

5. Apartament 2+1+2
-Kati i 4-rt banim
- Sipërfaqe e brendshme: 75.8m²
- Sipërfaqe e përbashkët: 17.3m²
- Sipërfaqe totale: 93.1m²


♦Cilësime të tjera:
•Disponohen 5 poste parkimi me sipërfaqe 38m².

♦Çmimi i apartamenteve është 1400 Euro/m².
♦Çmimi për post parkimi 20,000 €

Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni!