GPS PROFESIONAL PER TE GJITHE MJETET.

Çmimi: 5.000 Lek
GPS  PROFESIONAL PER TE GJITHE MJETET.

Detajet

Postuar
4 korrik 12:11
Kategoria
Automjete > Autopjese dhe paisje
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi

GPS TRACKER PER MAKINA, KAMIONA, MOTORRA DHE KOMPANI TRANSPORTI TE NDRYSHME.
Aparati kryen keto funksione:
1.Lokalizon vendndodhjen e automjetit 24 ore ne 24 ne kohe reale.
2.Pasqyrimin e shpejtesise se levizjes ne kohe reale.
3.Regjistrimin e historikut të lëvizjes së makinës per nje perjudhe 180 dite.
4.Lajmerimi ne rast ndezje te makines nepermjet sistemit ACC anti vjedhje.
5.Alarm ne rast shkeputje te aparatit nga makina ne rast vjedhje.
6.Njoftim për tejkalim shpejtësie, ndalesat mbi një kohe të caktuar.
7.Alarm për dalje apo hyrje në një zonë lëvizjeje te caktuar.
8.Sistemi mbikqyret nga kompjuteri ose nga telefoni me anë të një \"username\" dhe \"password\" (të sigurisë së lartë) , kjo gjë bën të pamundur aksesimin e sistemit nga persona të pa autorizuar.
9. I përshtatshëm për biznese të ndryshme taxi, automjete private , Rent a Car.
10. Alarm ne rast shkundje te makines ne parkim.
Programimi dhe instalimi i sistemit sigurohet nga ana jone.
Per me teper na telefononi ne 0698559732.


Shpallje te ngjashme