Shiba Inu, këlyshët e linjës kryesore të gjakut

Çmimi: 700 €
Shiba Inu, këlyshët e linjës kryesore të gjakut

Detajet

Postuar
25 janar 2023 01:01
Kategoria
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi

Shiba këlysh Shiba Inu, linjat më të mira të gjakut,
potencial ekspozues, me letra dhe dokumentacion të duhur.
Dy herë i vaksinuar dhe dewormed.
I lindur më 15.12.2022.
Së shpejti gati për shtëpi të reja.
Cmimi 700€
Ju mund të shihni më shumë informacion
dhe fotot e qenve tanë në
Instagram: @shiba_zigic.
Babai: Sho, kampion rus, ndërtim i mirë, i vlerësuar SHKELQYER!
Nëna: Kouta, ndërtim i mirë, linja e lartë gjaku,
i vlerësuar SHKELQYER, i dhënë disa herë!
Telefon +381637374335
Petar
Jakovë, Beograd,
Serbisë


Shpallje te ngjashme