KOMPJUTER HP SET I KOMPLETUAR WINDOWS 10

Çmimi: 79 €
KOMPJUTER HP SET I KOMPLETUAR WINDOWS 10

Detajet

Postuar
13 shtator 2023 09:46
Kategoria
Elektronikë > Kompjutera
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi

79 EURO
KOMPJUTER SET I KOMPLETUAR
QUAD CORE A8 5500b APU
4GB RAM DDR3
250GB HDD
WINDOWS 10
TASTIER MAUSE DHE FISHAT PERKATESE
MONITOR
TRANSPORT KUDO NE SHQIPERI