Karrige per ambjen te jashtem!

Çmimi: 4.300 Lek

Detajet

Postuar
11 janar 15:35
Kategoria
Shtepi & Familje > Mobilje
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi

Karrige per lokal te pershtatshme per ambjent te jashtem, e ndertuar e gjitha me plastike polipropileni ( nje polimer termoplastik teper rezistenet ndaj rezatimit dhe gervishtjeve)..
E disponojme ne disa ngjyra!