Karrige per lokale.

Çmimi: 6.300 Lek

Detajet

Postuar
11 janar 15:35
Kategoria
Shtepi & Familje > Mobilje
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi

Strukture plastike polipropileni dhe mbeshtetese polikarbonate ( plastike sintetike rezistente ndaj gervishtjeve dhe rezatimit).
Te pershtatshme per ambjente te jashteme dhe te brendshme.