SHES SHISHA \' N \' ARGJILE & AKSESORE PER TO

Çmimi: 1 €
SHES SHISHA \' N \' ARGJILE & AKSESORE PER TO

Detajet

Postuar
9 prill 12:16
Kategoria
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi

SHES SHISHA \' N \' ARGJILE & AKSESORE PER TO
Nga me te thjeshtat deri tek me profesionalet me 1,2,3 dhe 4 tuba
Qymyra
Shije (aroma)
Sita
Koka
Tuba
Pipa
Masha
Rezistenca per ndezjen e qymyrave
Pompe per fryrjen e qymyrave
etj


Shpallje te ngjashme