Audio Konference me sistem Android

Çmimi: 55.000 Lek
Audio Konference me sistem Android

Detajet

Postuar
6 janar 19:16
Kategoria
Elektronikë > Pjese per kompjuter
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi

Audio Konferenca me ekranin me prekje LCD Android 4.3 "Megapixel që mund të shkarkoni duke ofruar akses të plotë në qindra mijëra aplikacione Android në Dyqanin e Luaj me Google - duke përfshirë aplikacione të produktivitetit të biznesit si Skype, Microsoft Lync, Salesforce1 dhe port GoToMeetingGigabit, HD audio dhe video HD, kamera të integruara, Shfletues Web, WiFi, Bluetooth, video, 3 mikrofona të integruar, duke përfshirë Ops dhe G722 codecs, konferenca, transferimi i thirrjeve në telefonin tuaj celular.

Karakteristikat
6 rreshta, 6 llogari SIP, konferenca me zë 7-mënyrë
Ekziston Android 4.4 dhe ofron akses të plotë në dyqanin e Luaj me Google dhe në të gjitha aplikacionet Android, të tilla si Skype, Google Hangouts dhe të tjera
Bluetooth për të suportuar sinkronizimin e pajisjeve mobile
Ura e konferencës 7-rruga e integruar
4.3 "(800x480) ekran capacitive touch për përdorim të lehtë
Auto-sensing port Gigabit, mbështetje e integruar PoE
Mbështetja e integruar WiFi ofron lëvizshmërinë dhe fleksibilitetin e rrjetit
Suporti audio Full HD për të maksimizuar cilësinë e zërit
Daisy-chain suport për të kombinuar dy GAC2500 së bashku
TLS dhe SRTP enkriptimi i sigurisë