HDD TOSHIBA NEW LAPTOP DHE DESKTOP

Çmimi: Me Marrveshje
HDD TOSHIBA NEW  LAPTOP DHE DESKTOP

Detajet

Postuar
31 mars 17:44
Kategoria
Elektronikë > Pjese per kompjuter
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi

HDD PER DESKTOP
HDD 500GB 6.400 LEKE
HDD 1TB 6.500 LEKE
HDD 2TB 10.000 LEKE
HDD 3TB 14.000 LEKE
HDD 4TB 16.500 LEKE
HDD 6TB 28.000 LEKE
HDD 8TB 35.500 LEKE

HDD PER LAPTOP
HDD 500GB 5.600 LEKE 2.5\'