RAM 2GB DDR2

Çmimi: 11 €
RAM 2GB DDR2

Detajet

Postuar
31 mars 19:06
Kategoria
Elektronikë > Pjese per kompjuter
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi

PJESE PER DESKTOP

RAM 1GB DDR2 1000 Lek
RAM 2GB DDR2 1500 Lek
RAM 4GB DDR2 3500 Lek

RAM 1GB DDR3 1000 Lek
RAM 2GB DDR3 1500 Lek
RAM 4GB DDR3 3500 Lek

HDD 3.5\" 160GB 2000 Lek
HDD 3.5\" 250GB 3000 Lek
HDD 3.5\" 320GB 3500 Lek
HDD 3.5\" 500GB 4000 Lek
HDD 3.5\" 1TB 5000 Lek

DVD RW 1500 Lek

NE CMIM ESHTE I PERFSHIRE DHE SHERBIMI I MONTIMIT

Keto jan te perdoru te hequr nga BRAND PC

Rruga Teodor Keko
Perball Karburant Kastratit