Kontabilitet

Çmimi: Me Marrveshje
Kontabilitet

Detajet

Postuar
3 prill 23:10
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjilanit > Viti
Viti i prodhimit
Viti

Përshkrimi

Ofrojmë shërbime të kontabilitetit

1.Regjistrim të bizneseve
2.Kontabilitet për bizneset
3.Hartimin dhe deklarimin e tatimeve në sistemin EDI
4.Këshilla tatimore