Kredia për grupet personale dhe korporatat

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
26 maj 06:39
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjilanit > Viti
Viti i prodhimit
Viti

Përshkrimi

Nevoja për të bërë një hua është e përhershme, por cilësia e shërbimeve në ditët e sotme është e frikshme për të gjithë individët si biznese.
Nga tani e tutje, me pak besim tek ne, ju mund të aplikoni për një kredi prej 2000 deri në 10 000 000 € me vetëm një normë prej 3% për të paktën 1 deri në 25 vjet.
Pasi të keni kënaqësi, do të shihni se keni trokitur në derën e duhur sepse dallimi në shërbim na bën më të mirën.

Nëse keni nevojë, ju lutemi na kontaktoni në këtë adresë: [email protected]
Numri i WhatsApp: +1 515 297 8802