Ndryshimi i situatave

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
15 prill 21:08
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjilanit > Viti
Viti i prodhimit
Viti

Përshkrimi

Përshëndetje

    Ndryshimi i situatave

Ne jemi një organizatë e një strukture financiare. Ne kemi kapital që jep kredi me një normë interesi shumë të veçantë prej 2% cilado qoftë shuma. Kjo është një mundësi neto në mënyrë që ju të mund të gëzoni këtë vit 2019 në paqe, gëzim, sukses dhe lumturi. Shërbimet tona janë shumë efikase dhe të shpejta.
Pra, mos u shqetësoni nëse keni nevojë për financim për shtëpinë tuaj, biznesin tuaj, blerjen e një makine, blerjen e një motoçikletë, krijimin e biznesit tuaj ose madje për nevojat tuaja personale.
Ne ofrojmë nga 1000 deri në 5000000 euro, për një afat kthimi prej 1 deri në 20 vjet, me një normë interesi prej 2%.
Ju lutemi na kontaktoni me email ose whatsapp për më shumë informacion. Faleminderit

email: [email protected]

whatsapp: +1 (334) 553-2845


Shpallje te ngjashme