Ofrohet PËR QIRA Objekti afarist 300m²

Çmimi: 900 €
Ofrohet PËR QIRA Objekti afarist 300m²

Detajet

Postuar
10 gusht 12:05
Kategoria
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
Vendi
Kosovë > Rajoni i Mitrovicës > Vushtrri

Përshkrimi

Ofrohet PËR QIRA Objekt shumë i mirë në rrugën për Sfinjar - saktësishtë afër LLAMKOSIT

300m²│Përdhesë│5 ari Parking

Në rrugën për Sfinjar - saktësishtë afër LLAMKOSIT, në një pozitë përfekte për të bërë biznes jemi duke e ofruar për qira këtë super objekt, i finalizuar kohë më parë deri ne detaje, i përshtatshem për shumë veprimtari biznesore që dëshirojnë ta zgjerojnë veprimtarin e tyre në këtë lokacion.

-Përfshinë sipërfaqe prej 300m² në total, i shtrirë vetëm në përdhesë me një lartësi të pastër 5.20 m\' (deri në kapriatë).
-Objeti e ka komplet infrastrukturën përcjellëse me rrymë, ujë dhe kanalizim.
-Posedon dy qasje në të përmes dy dyerve që janë të dimensioneve të ndryshme, njëra është shtandarde 210x90 cm dhe derën e madhe me dimensione 395x400 cm të përshtatshme për qfardo lloj veprimtarie.
-Konstruksioni është komplet me heker qelik dhe kapriatat sipër si konstruksion mbajtës i kulmit.
-Mbështjellja e objektit është me llamarinën sandwich panel me izolim i gjithë objekti, kurse baza është e punuar nga betoni.
-Objekti posedon ndriqim natyror të mjaftueshem.
-Dyshemeja e objektit është e shtruar me Fer beton e punuar me shume përkushtim.
-NUK LEHOJET të bëhen shpime në pjesët e kulmit (varësisht nga nevoja), mirëpo vetëm në pjesët anësore të mureve vertikale.

Ndër tjerash ky objekt është i përshtatshem për: prodhim të qfarëdo lëmie, me përparësi prodhimi në lëminë e ushqimoreve dhe të kësaj natyre,
POR është e përshtatshme edhe për prodhim në sektorin e mobilerisë, dhe per prodhim te PVC në lëminë e dyerve dhe dritareve nga plastika. Objekti lëshohet edhe për shfytëzim si DEPO e materialeve të ndryshme.

Çmimi: 900 € / muaj

Për më shumë informata:

✆ +383 44 63 63 80 [+Viber]
✆ +383 48 63 63 80


Shpallje te ngjashme