Anije dhe skutera per uje në shitje në Rajoni i Shkodrës

 • 3 foto
  Shitet anije peshkimi.
  Anije dhe skutera per uje

  Shitet anije peshkimi.

  SHITET ANIJE PESHKIMI PER LUNDRIM BREGDETARE KOMBETAR ME LARGIM 6 MILJE NGA BREGU Barka esht e sap

  Shkodër 22 nëntor 13:05
  12.000 €