Ferizaj

Apartment / Banesa në shitje në Ferizaj

Kategoria

Kuadratura m²

Numri i dhomave

Çmimi

Vendi

 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 111m2 kati VII Te Fitorja282/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 111m2 kati VII Te Fitorja282/17

  Shitet banesa Kuadratura: 111m2 Kati\":VII Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tre dho

  Ferizaj 12 nëntor 21:24
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 89.54m2 kati IV dhe XII
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 89.54m2 kati IV dhe XII

  🏢Shitet Banesa 89m2 në katin IV. dhe -XII- ✅Eshtë në ndërtim e sipër. 📌Gjendët në njëren nga zonat

  Ferizaj 12 nëntor 21:24
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 113m2 kati -III- dhe -X-
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 113m2 kati -III- dhe -X-

  🏢Shitet Banesa 113m2 në katin -III- dhe -X-. ✅Eshtë në ndërtim e sipër. 📌Gjendët në njëren nga zon

  Ferizaj 12 nëntor 21:24
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA Banesa 110m2 K VI Rr Gremes 175/16B-FR
  Apartment / Banesa

  LINA Banesa 110m2 K VI Rr Gremes 175/16B-FR

  Shitet: Banesa Kuadratura: 110 m2 Kati: K-VI Organizimi mbrendshëm:qëndrimi ditorë+kuzhina,tri dhoma

  Ferizaj 12 nëntor 21:23
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-SHITEN BANESAT 80.6m2,79m2 RR.12QESHOR 262/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITEN BANESAT 80.6m2,79m2 RR.12QESHOR 262/17

  Shiten: Banesat Kuadratura:80.6m2 dhe 79.2m2 Kati;V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina

  Ferizaj 12 nëntor 21:23
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 112m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 112m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 112.4 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. Hysen Terpeza ne Ferizaj Organizi

  Ferizaj 12 nëntor 21:23
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 82m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 82m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 82.10 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. 12 Qershori ne Ferizaj Organizim

  Ferizaj 12 nëntor 21:23
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 90.30m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 90.30m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë:90.30 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. \'Driton Islami\' mbrapa stacionit

  Ferizaj 12 nëntor 21:23
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet gasonjerka kate te ndry. Rr.12Qershori
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet gasonjerka kate te ndry. Rr.12Qershori

  Shiten: Banesat Kuadratura: 40.90m2 Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzh

  Ferizaj 12 nëntor 21:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shiten 3 Banesa te Swiss Invest)457/18
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shiten 3 Banesa te Swiss Invest)457/18

  Shiten 3 Banesa te Swiss Invest: Banesa 1:84 m2-Kati 3. Banesa 2:84 m2-Kati 6. Banesa 3:84 m2-Kat

  Ferizaj 12 nëntor 21:23
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 139m2 kati -V- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 139m2 kati -V- Ferizaj

  🏢Shitet Banesa 139m2 në katin V. ✅Eshtë në ndërtim e sipër. 📌Gjendët në njëren nga zonat më të per

  Ferizaj 12 nëntor 21:23
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Ringa (Shitet Banesa ne Qender me 147 m2)514/19
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shitet Banesa ne Qender me 147 m2)514/19

  Shitet Banesa ne Rr.Sejdi Sejdiu Ne Qender: Banesa ka 147 m2  dhe ka pamjen nga rruga kryesore. Bane

  Ferizaj 12 nëntor 21:22
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shitet banesa 96.5m2 Ferizaj 275/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96.5m2 Ferizaj 275/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 96.5 m2 Kati;III Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhom

  Ferizaj 12 nëntor 21:21
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 90.98m2 ne Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 90.98m2 ne Ferizaj

  Shitet; Banesa Kuadraturë; 90.98 m2 Kati; -V- Organizimi i mbrendshëm; Qëndrimi ditor+kuzhina,dy dho

  Ferizaj 12 nëntor 21:21
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-SHITET BANESA 82.63m2 RR.DRITON ISLAMI 252/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 82.63m2 RR.DRITON ISLAMI 252/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 82.63 m2 Kati;V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma

  Ferizaj 12 nëntor 21:21
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shiten Banesat ne Lagje te Re)534/19
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shiten Banesat ne Lagje te Re)534/19

  Shiten Banesat ne Lagje te Re: B1:89.06 K.4-te Urban Cons.. B2:89.06 K.60-te Urban Cons.. Banesat ja

  Ferizaj 12 nëntor 21:21
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA banesa 86.8m2 K VI Lagje te Re 104 16
  Apartment / Banesa

  LINA banesa 86.8m2 K VI Lagje te Re 104 16

  Shitet;Banesa Kuadratura:86.8m2 Kati; VI-të Organizimi i mbrendshëm:Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-SHITET BANESA 110m2 TE EURO INVEST5 237/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 110m2 TE EURO INVEST5 237/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 110m2 Kati;X Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tri dhoma g

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  55.000 €
 • 8 foto
  LINA-Shitet banesa 89m2 kat VII Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 89m2 kat VII Ferizaj

  Shitet : Banesa Kuadraturë: 89m2 Kati: -VIII- Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dh

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 107m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 107m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 107 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla ne Ferizaj Organiz

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 94.45m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 94.45m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 94.45 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. \'Driton Islami\' mbrapa stacioni

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 90.90m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 90.90m2 ne kate te ndryshme

  Shiten: Banesat Kuadratura: 90.90m2 Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 119.5m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 119.5m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 119.5 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla perball Qerdhes n

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Lina-Shitet banesa 133.3m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  Lina-Shitet banesa 133.3m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 133.3 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla perball Qerdhes

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Ringa (Shiten Banesat ne Ferizaj,Lipjan,Prishtine)
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shiten Banesat ne Ferizaj,Lipjan,Prishtine)

  KODI-512/19 Shiten Banesat ne Ferizaj,Lipjan,Prishtine.. Banesat ne Ferizaj Jane: B1.128 m2 K,5 Te U

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  RINGA(SHITEN BANESAT NE RR.EMIN DURAKU)357/17
  Apartment / Banesa

  RINGA(SHITEN BANESAT NE RR.EMIN DURAKU)357/17

  Shiten Banesat ne Rr.Emin Duraku. Banesat kane m2 te ndryshme si: A1:89.10m2. A2:121.80m2. A3:97.30m

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shitet Banesa Mbrapa Sh.Gjon Sereqi)454/18
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shitet Banesa Mbrapa Sh.Gjon Sereqi)454/18

  Shitet Banesa 64 m2 mbrapa shkolles Gjon Sereqi: Banesa eshte ne Katin e 1. Banesa ka -Sallon,Kuzhin

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shitet Banesa ne Ferizaj-Lagje te Re)526/19
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shitet Banesa ne Ferizaj-Lagje te Re)526/19

  Shitet Banesa ne Lagje te Re-te Swiss Invest: Banesa ka 89.7 m2 dhe eshte ne K.10. Banesa ka Sallo

  Ferizaj 12 nëntor 21:20
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA banesat 79 m2 në qendër të qytetit Fer
  Apartment / Banesa

  LINA banesat 79 m2 në qendër të qytetit Fer

  Shiten:Banesat ekskluzive Hapësirë:79.15 m2 Kati: në kate të ndryshme Organizimi i mbrendshëm:Dhomë

  Ferizaj 12 nëntor 21:19
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-SHITET BANESA 110 m2 te E.Invest Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 110 m2 te E.Invest Ferizaj

  Shitet:Banesa Kuadraturë: 110.04 m2 Kati: I,VII dhe IX Organizimi i mbrendshëm: a)qëndrimi ditorë b)

  Ferizaj 12 nëntor 21:19
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-Shitet banesa 78 m2 me terase 55 m2 ne qytet
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 78 m2 me terase 55 m2 ne qytet

  Shitet: Banesa e mobiluare Kuadraturë: 78 m2 plus terasa 55 m2 Kati:-I-rë Organizimi i mbrendshëm:

  Ferizaj 12 nëntor 21:19
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  LINA-SHITET BANESA 124.60m2 RR.EMIN DURAKU 268/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 124.60m2 RR.EMIN DURAKU 268/17

  Shitet; Banesa Kuadrature; 124.60m2 Kati: IV Organizimi i mbrendshem;Qendrimi ditor+kuzhine,3 dhoma

  Ferizaj 12 nëntor 21:19
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 64.60m2 kate ndryshme\"Toni\"
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 64.60m2 kate ndryshme\"Toni\"

  Shitet: Banesa Kuadratura: 64,60m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj 12 nëntor 21:19
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 84m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 84m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 84 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. Hysen Terpeza ne Ferizaj Organizimi

  Ferizaj 12 nëntor 21:19
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 98.3m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 98.3m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 98.3 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. 12 Qershori ne Ferizaj Organizimi

  Ferizaj 12 nëntor 21:19
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 76.50m2 kate ndrysh.Rr.Emin.D
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 76.50m2 kate ndrysh.Rr.Emin.D

  Shiten: Banesat-Blloku B1 Kuadratura: 76.50m2 Kati:Perdhese Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë

  Ferizaj 12 nëntor 21:19
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-SHITET BANESA 65m2 K.VII RR.GJ.SEREQI 226/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 65m2 K.VII RR.GJ.SEREQI 226/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 65.07m2 Kati;VII Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina nje dho

  Ferizaj 12 nëntor 21:18
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 80m2 ne Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 80m2 ne Ferizaj

  Shitet: Banesa Kuadratur:80 m2 Kati: VII Gjendja: E Gatshme Organizimi i mbrendeshm: qendrimi ditor+

  Ferizaj 12 nëntor 21:18
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 95m2 kate te ndrysh.Rr.Emin.D
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 95m2 kate te ndrysh.Rr.Emin.D

  Shiten: Banesat-Blloku B1 Kuadratura: 95m2 Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë

  Ferizaj 12 nëntor 21:18
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 133m2 kate ndrysh. Rr.A.Kaqiku
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 133m2 kate ndrysh. Rr.A.Kaqiku

  Shitet: Banesa Kuadratura: 133.80m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj 12 nëntor 21:18
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 96.5m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96.5m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 96.5 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla perball Qerdhes ne

  Ferizaj 12 nëntor 21:18
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 134.3m2 ne kate te Ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 134.3m2 ne kate te Ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 134.3 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla perball Qerdhes n

  Ferizaj 12 nëntor 21:18
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 64m2 Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 64m2 Ferizaj

  Shitet:Banesa Kuadraturë:64 m2 Kati:-II- Organizimi: Nje dhomë gjumi,sallon+kuzhinë,wc+b dhe terasë

  Ferizaj 12 nëntor 21:18
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-SHITET BANESA 81.6m2 K ndrysh Mb.gjykates136
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 81.6m2 K ndrysh Mb.gjykates136

  Shitet: Banesa Kuadratura: 81.60m2 Katet;I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX Organizimi i mbrendshëm: Qëndr

  Ferizaj 12 nëntor 21:17
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA-SHITET BANESA 109m2 Rr Enver Topalli 145/16
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 109m2 Rr Enver Topalli 145/16

  Shitet: Banesa Kuadratura: 109 m2 Kati- II Organizimi i mbrendshem : Sallon me kuzhin,tri dhoma gjum

  Ferizaj 12 nëntor 21:17
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-Shitet banesa 95m2 K-V-përball.st.autobusav-F
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 95m2 K-V-përball.st.autobusav-F

  Shitet: Banesa(e gatëshme) Kuadratura: 95m2 Kati;V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,

  Ferizaj 12 nëntor 21:17
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 94m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 94m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 94 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla ne Ferizaj Organizi

  Ferizaj 12 nëntor 21:17
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 118m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 118m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 118 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla ne Ferizaj Organizi

  Ferizaj 12 nëntor 21:17
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 83.9m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 83.9m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 83.9 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. 12 Qershori ne Ferizaj Organizimi

  Ferizaj 12 nëntor 21:17
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 80.60m2 kate ndry.Rr.12Qershori
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 80.60m2 kate ndry.Rr.12Qershori

  Shiten: Banesat Kuadratura: 80.60m2 Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj 12 nëntor 21:17
  Me Marrveshje