Ferizaj

Apartment / Banesa në shitje në Ferizaj

Kategoria

Kuadratura m²

Numri i dhomave

Çmimi

Vendi

 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 127.8 m2,K-IV-Rr.K.Hetemi\"Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 127.8 m2,K-IV-Rr.K.Hetemi\"Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 14:13
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 139m2 kati -V- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 139m2 kati -V- Ferizaj

  🏢Shitet Banesa 139m2 në katin V. ✅Eshtë në ndërtim e sipër. 📌Gjendët në njëren nga zonat më të per

  Ferizaj 23 maj 14:11
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA SHITET BANESA 110m2 Rr.LIMON REKA-FR 220/17B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 110m2 Rr.LIMON REKA-FR 220/17B

  Shitet: Banesa Kuadratura:110m2 Kati;VI Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tre dhoma g

  Ferizaj 23 maj 14:10
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 101.87m2 n e kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 101.87m2 n e kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 101.87 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. \'Driton Islami\' mbrapa stacion

  Ferizaj 23 maj 14:08
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 113m2 kati -III- dhe -X-
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 113m2 kati -III- dhe -X-

  🏢Shitet Banesa 113m2 në katin -III- dhe -X-. ✅Eshtë në ndërtim e sipër. 📌Gjendët në njëren nga zon

  Ferizaj 23 maj 14:06
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA banesa 122m2 K II ,rr.D.e Kombit132/16
  Apartment / Banesa

  LINA banesa 122m2 K II ,rr.D.e Kombit132/16

  Shitet : Banesa Kuadraturë: 122m2 Kati: II-të Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tre d

  Ferizaj 23 maj 14:03
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA-Shitet banesa 107.5 m2,K-X-te SWISI-Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 107.5 m2,K-X-te SWISI-Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 14:03
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHITET BANESA 88.90m2, Lagjja Iliria 177/16B
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 88.90m2, Lagjja Iliria 177/16B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 88.90m2 Kate: Te Ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj 23 maj 14:00
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 95.88m2 ne kate te ndryshme -Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 95.88m2 ne kate te ndryshme -Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:57
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 108.2 m2,K-II-French Invest-Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 108.2 m2,K-II-French Invest-Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:51
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 96.20m2(2+1) Rr.U.Tinova-Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96.20m2(2+1) Rr.U.Tinova-Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:50
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 92.50 m2,K-VII-Rr,A.Bytyqi\"Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 92.50 m2,K-VII-Rr,A.Bytyqi\"Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:49
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-SHITET BANESA 65m2 K.VII RR.GJ.SEREQI 226/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 65m2 K.VII RR.GJ.SEREQI 226/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 65.07m2 Kati;VII Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina nje dho

  Ferizaj 23 maj 13:44
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 128.75 m2 ,Tresor-Ferizja
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 128.75 m2 ,Tresor-Ferizja

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:43
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-shite banesa 90m2 kati -I- Ferizaj 281/17
  Apartment / Banesa

  LINA-shite banesa 90m2 kati -I- Ferizaj 281/17

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:42
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-Shitet banesa 65m2 kat -VIII-
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 65m2 kat -VIII-

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:41
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitete banesa 95.88m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitete banesa 95.88m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 98.55 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. \'Driton Islami\' mbrapa stacioni

  Ferizaj 23 maj 13:40
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 155m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 155m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 155 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla ne Ferizaj Organiz

  Ferizaj 23 maj 13:32
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHITET BANESA 80.71m2 KATI IV RR.GJ.S 263/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 80.71m2 KATI IV RR.GJ.S 263/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 80.71m2 Kati:IV Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma

  Ferizaj 23 maj 13:32
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  LINA-Shitet banesa 127 m2(3+1)K-VI,Rr Tiranës-Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 127 m2(3+1)K-VI,Rr Tiranës-Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:31
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shitet banesa 84.30 m2 në qendër ,Tresor-Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 84.30 m2 në qendër ,Tresor-Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:30
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 110.10 m2 K-X-Rr.E.Duraku\"Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 110.10 m2 K-X-Rr.E.Duraku\"Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:29
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 127.8 m2,K-V-Rr.K.Hetemi\"Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 127.8 m2,K-V-Rr.K.Hetemi\"Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:24
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 84.30 m2,K-VII-Rr.S.Çeku\"-Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 84.30 m2,K-VII-Rr.S.Çeku\"-Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:24
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 97.30 m2,K-VII-Rr,,E.Duraku\"Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 97.30 m2,K-VII-Rr,,E.Duraku\"Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:23
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-Shitet dhe ipet me qera banesa 82m2 294/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet dhe ipet me qera banesa 82m2 294/17

  Shitet dhe ipet me qera Banesa Kuadratura: 82m2 Kati:II Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuz

  Ferizaj 23 maj 13:23
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA-Shitet banesa 119.35 m2,K-VII-Rr,,Tiranë-Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 119.35 m2,K-VII-Rr,,Tiranë-Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:21
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shitet banesa 96.5m2 Ferizaj 275/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96.5m2 Ferizaj 275/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 96.5 m2 Kati;III Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhom

  Ferizaj 23 maj 13:21
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  LINA-Shitet banesa 107.5m2,K-VI,Rr,,K.i Arbërit\"Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 107.5m2,K-VI,Rr,,K.i Arbërit\"Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:20
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 125.54 m2 kate të ndryshme Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 125.54 m2 kate të ndryshme Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:20
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 96m2 kati VI Rr,V.Gervall293/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96m2 kati VI Rr,V.Gervall293/17

  Shitet:Banesa e gatëshme Kuadraturë:96.5 m2 Kati:VI Organizimi:Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,wc+

  Ferizaj 23 maj 13:20
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA SHITET BANESA 112m2 NE LAGJEN E RE-FR 223/17
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 112m2 NE LAGJEN E RE-FR 223/17

  Shitet: Banesa Kuadratur: 112 m2 Kati: VII Adresa:Lagja e re"FITORJA" -Ferizaj Gjendja: e gatshme dh

  Ferizaj 23 maj 13:19
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-SHITET banesa Duplex 125 m2 K III 186 17B
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET banesa Duplex 125 m2 K III 186 17B

  Shitet;Banesa DUPLEX Kuadratur; 125m2 Kati;III-IV Adresa; Në Qendër të Qytetit te Centrumi Gjendja

  Ferizaj 23 maj 13:18
  75.000 €
 • 6 foto
  LINA-SHITET BANESA 82.63m2 RR.DRITON ISLAMI 252/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 82.63m2 RR.DRITON ISLAMI 252/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 82.63 m2 Kati;V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma

  Ferizaj 23 maj 13:18
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 50.5m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 50.5m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 50.5 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. Hysen Terpeza ne Ferizaj Organizim

  Ferizaj 23 maj 13:13
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 87.1 m2,K-V-Rr.K.Hetemi\"Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 87.1 m2,K-V-Rr.K.Hetemi\"Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:07
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 104.4 m2,K-VIII-HIT-IMPERIAL
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 104.4 m2,K-VIII-HIT-IMPERIAL

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 13:06
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-SHITET Banesa 111 m2 te Semitronix F.Kosovë
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET Banesa 111 m2 te Semitronix F.Kosovë

  Shitet Banesa 111m2 3+1 e gatshme. Kati; I Investitor :SEMITRONIX Adresa:Rr për Fushë Kosovë Ka mu

  Ferizaj 23 maj 13:05
  690 €
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 120m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 120m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 120m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla perball Qerdhes ne F

  Ferizaj 23 maj 13:02
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 98.75m2(2+1)Rr.U.Tinova-Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 98.75m2(2+1)Rr.U.Tinova-Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 12:53
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet Penthouse 157 m2,Hit Imperial,Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet Penthouse 157 m2,Hit Imperial,Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 12:50
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-SHITET BANESA 75m2 KATI 3 TE VIVAFRESH 243/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 75m2 KATI 3 TE VIVAFRESH 243/17

  Shitet: Banesa dhe nderrohet me toke Kuadratura: 75m2 Kati;III Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi dit

  Ferizaj 23 maj 12:45
  36.000 €
 • 11 foto
  LINA-Shitet banesa 90.4 m2,K-V-(2+1)Rr,,Tiranës\"Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 90.4 m2,K-V-(2+1)Rr,,Tiranës\"Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 12:38
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shitet Banesa 155 m2 K-III-(4+1) Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet Banesa 155 m2 K-III-(4+1) Ferizaj

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 12:28
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  LINA-Shitet banesa 112.2 m2,K-3-Rr,K i Arbërit, Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 112.2 m2,K-3-Rr,K i Arbërit, Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 12:15
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA SHITET BANESA 89.90m2 Lagjja Iliria 194/17B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 89.90m2 Lagjja Iliria 194/17B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 89.90m2 Kati:III Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhom

  Ferizaj 23 maj 12:14
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  LINA-SHITET BANESA 96.40m2 RR.EMIN DURAKU 267/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 96.40m2 RR.EMIN DURAKU 267/17

  Shitet; Banesa Kuadrature; 96.40m2 Kati:-X- Adresa:Rr.Emin Duraku Ferizaj Organizimi i mbrendshem;Qe

  Ferizaj 23 maj 12:13
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA BANESA 130m2 K përdhesë Vizioni7 08/16
  Apartment / Banesa

  LINA BANESA 130m2 K përdhesë Vizioni7 08/16

  Shitet;Banesa Kuadratura:130m2 Kati; Përdhesë Organizimi i mbrendshëm:Qëndrimi ditorë+kuzhina,tre dh

  Ferizaj 23 maj 12:12
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-SHITEN BANESAT(IDEA INVEST)RR.E.DURAKU 233/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITEN BANESAT(IDEA INVEST)RR.E.DURAKU 233/17

  Shiten: Banesat-Blloku A1,A2,A3,A4,A5,A6 Kuadratura: 89.10m2,121.70m2,97.30m2,93.40m2,98.70m2 Kate;T

  Ferizaj 23 maj 12:12
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 97.20 m2,K-VIII,Rr,E.Duraku\"Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 97.20 m2,K-VIII,Rr,E.Duraku\"Fr

  Agjensioni Për Patundshmëri LINA

  Ferizaj 23 maj 12:12
  Me Marrveshje