Autopjese dhe paisje në shitje në Kosovë dhe Shqipëri

 • 5 foto
  Fellne Orgjinale per Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne Orgjinale per Audi

  Fellne per Audi A3 A4 A5 A6 Q3 Q5 Goma te veres Michelin 225/50/17 Qmimi fiks 550euro. Mund

  Prishtinë Sot, 10:19
  550 €
 • 4 foto
  Fellne Megoma per Vw Audi Mercedes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne Megoma per Vw Audi Mercedes

  Fellne 18coll orgjinale per Vw Audi Mercedes Qmimi fiks 420euro. Mundesi. Ndrrimi 📞044/421/7

  Prishtinë Sot, 10:19
  420 €
 • 4 foto
  Fellne megoma per Opel
  Autopjese dhe paisje

  Fellne megoma per Opel

  Fellne per Opel Astra Vectra Zafira Corsa Goma te veres te mira 205/55/16 Qmimi 270euro.

  Prishtinë Sot, 10:19
  270 €
 • 5 foto
  Goma Continental Bandash Rrotkapne
  Autopjese dhe paisje

  Goma Continental Bandash Rrotkapne

  Goma M+S Continental v.p2018/2016 nr 205/55/16 Bandash per Vw Audi rrotkapne orgjinale Qmimi fiks 1

  Prishtinë Sot, 10:19
  175 €
 • 2 foto
  Fellne orgjinale per audi vw
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per audi vw

  Fellne Orgjinale per Audi Vw Goma te dimrit 205/55/16. Qmimi 270euro

  Prishtinë Sot, 10:19
  270 €
 • 5 foto
  Fellne megoma per Bmw
  Autopjese dhe paisje

  Fellne megoma per Bmw

  Fellne per Bmw 3she 5she 7she GT Goma thujse t’reja 2x 275/40/19 dhe 2x 245/45/19 Qmimi 620euro. Mu

  Prishtinë Sot, 10:19
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Fellne orgjinale per Mercedes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Mercedes

  Fellne orgjinale 18coll per Mercedes A,B,C,CLA Qmimi 420euro. Mundesi ndrrimi

  Prishtinë Sot, 10:19
  420 €
 • 4 foto
  Fellne megoma per Bmw
  Autopjese dhe paisje

  Fellne megoma per Bmw

  Fellne megoma per bmw 5,6,7 Goma M+S 245/45/18 Qmimi 640euro. Mundesi ndrrimi

  Prishtinë Sot, 10:19
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Fellne orgjinale per audi a3 dhe Vw
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per audi a3 dhe Vw

  Fellne orgjinale Audi A3 Vw Golf 5,6 Pasat Touran Goma te veres 205/55/16. Qmimi 320euro

  Prishtinë Sot, 10:19
  320 €
 • 3 foto
  Fellne per Bmw model i ri
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Bmw model i ri

  Fellne 17coll per Bmw 1she 3she 5she Qmimi 470euro. Mundesi ndrrimi

  Prishtinë Sot, 10:19
  470 €
 • 4 foto
  Fellne megoma per Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne megoma per Audi

  Fellne per Audi A4 A5 A6 Goma M+S 225/55/16 Qmimi fiks 250euro. Mundesi ndrrimi

  Prishtinë Sot, 10:19
  255 €
 • 3 foto
  Fellne orgjinale per Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Audi

  Fellne 17coll orgjinale per Audi a3 a4 a5 a6 Qmimi fiks 270euro. Mundesi ndrrimi

  Prishtinë Sot, 10:19
  270 €
 • 4 foto
  Fellne megoma per Vw Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne megoma per Vw Audi

  Fellne Per Vw Passat Touran Golf 5,6,7 Cady Goma te veres 205/55/16 Qmimi 470euro. Mundesi ndrrimi

  Prishtinë Sot, 10:19
  470 €
 • 6 foto
  Fellne orgjinale per audi megoma
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per audi megoma

  Fellne Orgjinale per Audi A4 A5 A6 A7 A8 Goma Continental thuajse te reja 225/55/17 Qmimi 470euro. M

  Prishtinë Sot, 10:19
  470 €
 • 5 foto
  Fellne orgjinale per Mercedes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Mercedes

  Fellne Orgjinale per Mercedes A,B,C klass Goma 4sezonale Goodyear 205/55/16 Qmimi fiks 320euro.

  Prishtinë Sot, 10:19
  320 €
 • 5 foto
  Fellne Orgjinale per Audi Vw Mercedes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne Orgjinale per Audi Vw Mercedes

  Fellne Orgjinale per Audi Vw Mercedes Goma 225/50/17 Qmimi fiks 350euro 📞045/655/020.

  Prishtinë Sot, 10:19
  355 €
 • 4 foto
  Fellne per Vw Golf 5,6,7 Passat Touran Tiguan
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Vw Golf 5,6,7 Passat Touran Tiguan

  Fellne 18coll Vw Golf 5,6,7 Passat Touran Tiguan Qmimi fiks 500euro. Mundesi ndrrimi 📞044

  Prishtinë Sot, 10:19
  500 €
 • 4 foto
  Fellne Orgjinale per Mercedes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne Orgjinale per Mercedes

  Fellne 18coll Orgjinale per Mercedes C E S klass Qmimi fiks 220euro. Mundesi ndrrimi 📞044/4

  Prishtinë Sot, 10:19
  220 €
 • 5 foto
  Fellne orgjinale per Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Audi

  Fellne Orgjinale per Audi A3 A4 A5 A6 A8 Goma te veres Goodyear 225/50/17 Qmimi fiks 320euro.

  Prishtinë Sot, 10:19
  320 €
 • 5 foto
  Fellne orgjinale per Vw
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Vw

  Fellne Orgjinale per Vw Golf 5,6,7 Pasat Touran Goma thuajse te reja 205/55/16 Qmimi 240euro fiks.

  Prishtinë Sot, 10:19
  245 €
 • 5 foto
  Fellne Vossen megoma per Vw Audi Mercedes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne Vossen megoma per Vw Audi Mercedes

  Fellne Vossen per Vw Audi Mercedes Goma te veres te mira 205/55/16 Qmimi fiks 450euro. Mundesi n

  Prishtinë Sot, 10:18
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Fellne orgjinale per Vw
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Vw

  Fellne Orgjinale Vw Golf 5,6,7 Passat Touran Caddy Goma M+S Continental 205/55/16 Qmimi fiks 260euro

  Prishtinë Sot, 10:18
  260 €
 • 3 foto
  Fellne per Mercedes 19coll
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Mercedes 19coll

  Fellne 19coll per Mercedes E, S klass 2X8,5coll dhe 2X9,5coll Qmimi fiks 700euro. Mundesi ndrrim

  Prishtinë Sot, 10:18
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Fellne Vossen per Vw Audi Mercedes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne Vossen per Vw Audi Mercedes

  Fellne Vossen per Vw Audi Mercedes Goma te veres 225/45/18 Qmimi 570euro. Mundesi nd

  Prishtinë Sot, 10:18
  570 €
 • 4 foto
  Fellne per Vw 17coll
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Vw 17coll

  Fellne 17coll Vw Tiguan Golf 5,6,7 Passat Touran Qmimi fiks 470euro. Mundesi ndrrimi 📞044

  Prishtinë Sot, 10:18
  470 €
 • 4 foto
  Fellne per Vw model i ri
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Vw model i ri

  Fellne 17coll Vw Tiguan Golf 5,6,7 Passat Touran Qmimi fiks 470euro. Mundesi ndrrimi 📞044

  Prishtinë Sot, 10:18
  470 €
 • 6 foto
  Fellne orgjinale per Mercedes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Mercedes

  Fellne Orgjinale per Mercedes A,B,C,E,S Goma vere te mira 2x255/35/18 dhe 2x225/40/18 Qmimi 620euro.

  Prishtinë Sot, 10:18
  620 €
 • 3 foto
  Fellne per Vw Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Vw Audi

  Fellne 18coll per Vw Golf 5 6 7 Pasat Touran Caddy Tiguan Audi a3 a4 a6 Shkoda superb Octavia Qmimi

  Prishtinë Sot, 10:18
  470 €
 • 6 foto
  Fellne orgjinale per Mercedes megoma Michelin
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Mercedes megoma Michelin

  Fellne Orgjinale per Mercedes C E S klass Goma te veres 2018 Michelin 245/40/19 Qmimi 570euro. Munde

  Prishtinë Sot, 10:18
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Fellne orgjinale M Packet per Bmw
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale M Packet per Bmw

  Fellne Orgjinale M Packet per Bmw 1,3,5 Goma te veres 2x235/40/18 dhe 2x275/35/18 Fellnet skan asnj

  Prishtinë Sot, 10:18
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Fellne megoma per Audi Vw
  Autopjese dhe paisje

  Fellne megoma per Audi Vw

  Fellne per Audi A4 A5 A6 A7 A8 Goma te veres 235/45/18 Qmimi 520euro. Mundesi ndrrimi

  Prishtinë Sot, 10:18
  520 €
 • 3 foto
  Fellne orgjinale per Bmw
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Bmw

  Fellne 18coll per Bmw 1she 3she 5she GT Qmimi 350euro Fiks Mundesi ndrrimi

  Prishtinë Sot, 10:18
  350 €
 • 7 foto
  Fellne orgjinale per Audi q5 q7 q8 A6 A7 A8
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Audi q5 q7 q8 A6 A7 A8

  Fellne Orgjinale per Q5,Q7,Q8 A5 A6 A7 A8 Goma Continental 255/50/20 thuajse te reja Qmimi fiks 950

  Prishtinë Sot, 10:18
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Fellne megoma per Vw Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne megoma per Vw Audi

  Fellne Orgjinale per Vw Audi Goma thuajse te reja 215/65/16 Continental 2018 Shiten edhe ndamas 200

  Prishtinë Sot, 10:18
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Fellne orgjinale per Bmw
  Autopjese dhe paisje

  Fellne orgjinale per Bmw

  Fellne Orgjinale per Bmw 1she 3she Goma 205/55/16 Dunlop 2018/2019 thujse treja Prishtinê

  Prishtinë Sot, 10:18
  320 €
 • 3 foto
  Fellne Orgjinale per Audi A3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne Orgjinale per Audi A3

  Fellne 17coll Orgjinale per Audi A3 Qmimi fiks 320euro. Mundesi ndrrimi

  Prishtinë Sot, 10:18
  320 €
 • 5 foto
  Fellne megoma per Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne megoma per Audi

  Fellne per Audi A4 A5 A6 A7 A8 Goma 245/45/18. Qmimi fiks 500euro 📞045-655/020. P

  Prishtinë Sot, 10:18
  500 €
 • 5 foto
  Fellne GTI megoma per Vw Audi Shkoda
  Autopjese dhe paisje

  Fellne GTI megoma per Vw Audi Shkoda

  Fellne GTI per Vw Golf5,6,7 Passat Touran Jetta Goma M+S 225/40/18. Qmimi fiks 400 euro 📞044

  Prishtinë Sot, 10:18
  400 €
 • 4 foto
  Fellne megoma per Vw Audi
  Autopjese dhe paisje

  Fellne megoma per Vw Audi

  Fellne orgjinale per Vw Golf 5 6 7 Pasat Touran Audi A3 Jane me goma Pirelli M+S te mira 205/55/16

  Prishtinë Sot, 10:18
  225 €
 • 4 foto
  Fellne Vossen per Vw Audi Mercedes
  Autopjese dhe paisje

  Fellne Vossen per Vw Audi Mercedes

  Fellne Vossen per Audi A3 A4 A5 A6 Vw Golf 5,6,7 Passat Touran Mercedes B C E klass Goma te mira 22

  Prishtinë Sot, 10:18
  500 €
 • 6 foto
  Fellne per Audi A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5
  Autopjese dhe paisje

  Fellne per Audi A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5

  Fellne 18coll per Audi A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Vw Golf 5,6,7 Passat Touran Tiguan Qmimi fiks 500 eu

  Prishtinë Sot, 10:18
  500 €
 • 1 foto
  Shiten tepiat
  Autopjese dhe paisje

  Shiten tepiat

  Shes tepiat për Gol 7 origjinal

  Ferizaj Sot, 10:17
  50 €
 • 3 foto
  Pjese per Reno Megane II dhe Reno Megane II Karava
  Autopjese dhe paisje

  Pjese per Reno Megane II dhe Reno Megane II Karava

  Gati të gjitha pjeset per RENO MEGANE II dhe Reno Megane II karavan 1.4/16v,1.6/16v,2.0/16v,1.5dci

  Prishtinë Sot, 10:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  fellne 20 col per bmw x5 bmw x6
  Autopjese dhe paisje

  fellne 20 col per bmw x5 bmw x6

  Fellne jane te reja

  Ferizaj Sot, 10:16
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 16  per golf 5 6 7 tauran pasat audi a3
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 per golf 5 6 7 tauran pasat audi a3

  Fellne jane shume gjendje te mire

  Ferizaj Sot, 10:16
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 16 col per golf 5 6 7 pasat cedy tauran
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 col per golf 5 6 7 pasat cedy tauran

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Gjilan Sot, 10:16
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 16 col per golf 5 6 7 pasat cedy tauran
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 16 col per golf 5 6 7 pasat cedy tauran

  Fellnet jan shum gjendje te mir

  Prishtinë Sot, 10:16
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Angllasera dhe dinama
  Autopjese dhe paisje

  Angllasera dhe dinama

  Kemi te gjitha llojet e angllaserave dhe dinamave 12/24V

  Prishtinë Sot, 10:16
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Fellne 20 col per bmw x5 bmw x6
  Autopjese dhe paisje

  Fellne 20 col per bmw x5 bmw x6

  Fellnet jan te reja pa perdor

  Prishtinë Sot, 10:16
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Bandash 16 zoll
  Autopjese dhe paisje

  Bandash 16 zoll

  Bandash 16 per vw/golf/cady

  Ferizaj Sot, 10:16
  60 €