Autopjese dhe paisje në shitje në Kosovë dhe Shqipëri

 • 0 foto
  DISQE BMW S7 ORIGJINAL 20 TE GJERE MBRAPA
  Autopjese dhe paisje

  DISQE BMW S7 ORIGJINAL 20 TE GJERE MBRAPA

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:45
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  4Disqe 19inc ML164/166?Original +goma Continental
  Autopjese dhe paisje

  4Disqe 19inc ML164/166?Original +goma Continental

  Disqet gati te reja me goma Continental 255/50/19 80%

  Tiranë Sot, 17:45
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe e goma. Bmw. 19 inch origjinal. Model. 13
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma. Bmw. 19 inch origjinal. Model. 13

  Disqe e goma. Bmw.

  Tiranë Sot, 17:45
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  4 goma e disqe ABT. Audi 18 inch origjinal
  Autopjese dhe paisje

  4 goma e disqe ABT. Audi 18 inch origjinal

  Goma dhe disqe

  Tiranë Sot, 17:45
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Disqe Tomason 19 origjinal model 2012
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Tomason 19 origjinal model 2012

  Disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:44
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe 20 Te ri origjinal BENZ AUDI PAHTON ET
  Autopjese dhe paisje

  Disqe 20 Te ri origjinal BENZ AUDI PAHTON ET

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:44
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe e goma Audi A5 A6 A7  19 inch origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma Audi A5 A6 A7 19 inch origjinal

  Disqe e goma continental

  Tiranë Sot, 17:43
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe 18inc C204 ?Original AMG ?model2015?
  Autopjese dhe paisje

  Disqe 18inc C204 ?Original AMG ?model2015?

  Disqe e goma 90%

  Tiranë Sot, 17:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4disqe20inc Range Rover Vogue model2018✔?
  Autopjese dhe paisje

  4disqe20inc Range Rover Vogue model2018✔?

  Disqe te rinj pa perdor

  Tiranë Sot, 17:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe AMG 20 INCH BENZ GLE ML ORIGJINAL 2015
  Autopjese dhe paisje

  Disqe AMG 20 INCH BENZ GLE ML ORIGJINAL 2015

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:42
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Kimik Origjinal * Mercedes-Benz *
  Autopjese dhe paisje

  Kimik Origjinal * Mercedes-Benz *

  SHES KIMIKUN E RI ME PAKETIM ORIGJINAL MERCEDES BENZ I BLER NE GJERMANI KIMIK I KUALITET I PRODHU

  Prishtinë Sot, 17:41
  25 €
 • 0 foto
  Disqe amg goma 20 inch benz ml gl S clas etj
  Autopjese dhe paisje

  Disqe amg goma 20 inch benz ml gl S clas etj

  Disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe VOSEN 19 INCH TE GJERE MBRAPA
  Autopjese dhe paisje

  Disqe VOSEN 19 INCH TE GJERE MBRAPA

  Disqe e Goma

  Tiranë Sot, 17:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe e goma AUDI 20 INCH MODEL 2015
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma AUDI 20 INCH MODEL 2015

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe AMG 21 inch.origjinal. Ml. gl. Gle. 2015
  Autopjese dhe paisje

  Disqe AMG 21 inch.origjinal. Ml. gl. Gle. 2015

  disqe e goma. disqet origjinal.

  Tiranë Sot, 17:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4. Disqe. Bmw. X5  19 inch. Te gjere mbrapa
  Autopjese dhe paisje

  4. Disqe. Bmw. X5 19 inch. Te gjere mbrapa

  Disqe x5. 19

  Tiranë Sot, 17:39
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe Renger rover 22 inch origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Renger rover 22 inch origjinal

  disqe e goma pirelli

  Tiranë Sot, 17:38
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4 GOMA 235 - 50 -19   GUDJER . V 13
  Autopjese dhe paisje

  4 GOMA 235 - 50 -19 GUDJER . V 13

  Gomat ne gjendje shum te mire ADRESA E DYQANIT https://www.google.com/maps/place/Disqe+goma+spasi/

  Tiranë Sot, 17:38
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe BBS origjinal 15 inch benz Audi Golf
  Autopjese dhe paisje

  Disqe BBS origjinal 15 inch benz Audi Golf

  disqe e goma origjane

  Tiranë Sot, 17:38
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE E GOMA BENZ 16 INCH ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE E GOMA BENZ 16 INCH ORIGJINAL

  Disqe e Goma

  Tiranë Sot, 17:37
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Motorr bmw 3.0 naft 2011 per pjes
  Autopjese dhe paisje

  Motorr bmw 3.0 naft 2011 per pjes

  Motorri ka prish bronzinat

  Tiranë Sot, 17:37
  1 €
 • 0 foto
  Disqe 19inc Audi A6/7/8?Original ?model2010✔
  Autopjese dhe paisje

  Disqe 19inc Audi A6/7/8?Original ?model2010✔

  Disqe e goma.

  Tiranë Sot, 17:35
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  disqe e goma benzi 16 inch
  Autopjese dhe paisje

  disqe e goma benzi 16 inch

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:35
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Pjes te te gjith llojrave
  Autopjese dhe paisje

  Pjes te te gjith llojrave

  Pjes te perdorura

  Durrës Sot, 17:35
  1 €
 • 1 foto
  Disqe goma Peuagot. Citroen 16 model 2014. 2018
  Autopjese dhe paisje

  Disqe goma Peuagot. Citroen 16 model 2014. 2018

  disqe po thuajse. te reja. goma te 2018

  Tiranë Sot, 17:34
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe e goma. Fiat. Croma 18 inch
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma. Fiat. Croma 18 inch

  Disqe fjati

  Tiranë Sot, 17:34
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  disqe e goma. 18 inch te gjere mbrapa origjinal
  Autopjese dhe paisje

  disqe e goma. 18 inch te gjere mbrapa origjinal

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:34
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe e goma 16. C clasi E clas. Origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma 16. C clasi E clas. Origjinal

  Disqe e goma.

  Tiranë Sot, 17:34
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE AMG 19 INCH TE GJERE MBRAPA MODEL 2018
  Autopjese dhe paisje

  DISQE AMG 19 INCH TE GJERE MBRAPA MODEL 2018

  Disqe e goma te reja

  Tiranë Sot, 17:33
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe AMG benz ML 21 inch Origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe AMG benz ML 21 inch Origjinal

  disqe e goma re reja origjinal premium

  Tiranë Sot, 17:33
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  19inc S222?Original AMG Te Gjere Mbrapa 2016✔
  Autopjese dhe paisje

  19inc S222?Original AMG Te Gjere Mbrapa 2016✔

  Disqe amg. 19. Inch te gjere mbrapa. Model 2015 origjinal

  Tiranë Sot, 17:33
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Disqe e goma. 16. inch. E clasa evo.
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma. 16. inch. E clasa evo.

  disqe e goma.

  Tiranë Sot, 17:33
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Goma 195/65/R15
  Autopjese dhe paisje

  Goma 195/65/R15

  Shiten gomat me bandasha - Ne gjendje shum te mire - Nuk dridhin - Nuk bojn zhurm - Garantoj pe

  Prishtinë Sot, 17:32
  120 €
 • 2 foto
  Disqe e goma Bmw 19 inch origjinal Brejton
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma Bmw 19 inch origjinal Brejton

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:28
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Disqe amg benz ML GL origjinal 20 inch
  Autopjese dhe paisje

  Disqe amg benz ML GL origjinal 20 inch

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:28
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  DISQE 18  AMG E212 ?Original Te gjere mbrapa
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 AMG E212 ?Original Te gjere mbrapa

  Disqe e goma benz E clas. 212. Amg. Origjinal made in gjermani. ... gomat te reja. 2016

  Tiranë Sot, 17:28
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Disqe AMG. 18. inch origjinal.
  Autopjese dhe paisje

  Disqe AMG. 18. inch origjinal.

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:28
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Disqe. e goma. 17 te gjere mbrpa origjinal.
  Autopjese dhe paisje

  Disqe. e goma. 17 te gjere mbrpa origjinal.

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:28
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  disqe origjinale bmw seria 18 inch
  Autopjese dhe paisje

  disqe origjinale bmw seria 18 inch

  disqe e goma te reja

  Tiranë Sot, 17:27
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe e goma Audi 19 inch
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma Audi 19 inch

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:27
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe.BMW Vossen 19 inch te gjere mbrapa origjinal
  Autopjese dhe paisje

  Disqe.BMW Vossen 19 inch te gjere mbrapa origjinal

  Disqe e goma te reja. Bmw.

  Tiranë Sot, 17:27
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe AMG. 18 INCH TE GJERE MBRAPA 2012
  Autopjese dhe paisje

  Disqe AMG. 18 INCH TE GJERE MBRAPA 2012

  Disqe e goma. Benz 204.

  Tiranë Sot, 17:27
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  DISQE  DHE  GOMA  NUMRA TE NDRYSHEM
  Autopjese dhe paisje

  DISQE DHE GOMA NUMRA TE NDRYSHEM

  Disqe te ndryshem . GOMa TE GJITH NUMRAT.. MUND TE NA VIZITONI EDHE NE ISTAGRAM GOMA DHE DIS

  Tiranë Sot, 17:26
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe Bmw. S 1. S 3. Origjinal. 18. Inch.
  Autopjese dhe paisje

  Disqe Bmw. S 1. S 3. Origjinal. 18. Inch.

  Disqe e goma.

  Tiranë Sot, 17:26
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  4 Disqe e goma 22 inch. Universal. Bmw. Benz
  Autopjese dhe paisje

  4 Disqe e goma 22 inch. Universal. Bmw. Benz

  Disqet ne gjendje shume. Te mire. Goma Pirelli

  Tiranë Sot, 17:26
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe. 16. inch
  Autopjese dhe paisje

  Disqe. 16. inch

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE  Disqe e goma 16 inch Golf 5 kadi
  Autopjese dhe paisje

  DISQE Disqe e goma 16 inch Golf 5 kadi

  Disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  4. Disqe e goma 19 inch. . Universale
  Autopjese dhe paisje

  4. Disqe e goma 19 inch. . Universale

  Disqe e goma universale.

  Tiranë Sot, 17:25
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Disqe AMG 19 TE GJERE MBRAPA MODEL 2017
  Autopjese dhe paisje

  Disqe AMG 19 TE GJERE MBRAPA MODEL 2017

  disqe e goma

  Tiranë Sot, 17:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Disqe e goma Audi a4 a5 a6 a7. orugjinal 19 inch
  Autopjese dhe paisje

  Disqe e goma Audi a4 a5 a6 a7. orugjinal 19 inch

  disqe goma. origjinal.

  Tiranë Sot, 17:25
  Me Marrveshje