Durrës

Autopjese dhe paisje në shitje në Durrës

 • 0 foto
  DISQE 19 INC,,8.5,,,9.5,,AMG,,BENZ,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,8.5,,,9.5,,AMG,,BENZ,,ORIGJINAL,,

  Disqe 19 inc,,8.5,,9.5,,,Mercedes Benz,,,AMG,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe goma 19 INC ,,AUDI A4 A6 ,,,,ABT ,,SPORT
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe goma 19 INC ,,AUDI A4 A6 ,,,,ABT ,,SPORT

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 19 INC ,,audi A6 ,,

  Durrës 19 gusht 11:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA,,,18 INC,,,Q7,,,TUAREG,,,ORIGJINAL,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,18 INC,,,Q7,,,TUAREG,,,ORIGJINAL,

  DISQE DHE GOMA,,,18 INC,,,Q7,,,TUAREG,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:24
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 17 INC PEZHO 607,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 17 INC PEZHO 607,,,ORIGJINAL,,

  Disqe 17 inc ,,Pezho 607 ,,,RENO. ,,,

  Durrës 19 gusht 11:24
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  VOLSVANGEN 18 INC 2010 ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  VOLSVANGEN 18 INC 2010 ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA PER VOLSVANGEN ,,18 INC,,DISQET JANE NE GJENDJE TE SHKELQYER ,,,

  Durrës 19 gusht 11:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,

  DISQE DHE GOMA 16 INC,,BENZI ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:23
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 16 INC,,C,KLAS,,,,MERCEDES BENZ,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 16 INC,,C,KLAS,,,,MERCEDES BENZ,,

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR 16 INC,,,C,KLAS ,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:22
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA,,,16 INC,,,MAZDA,,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,,16 INC,,,MAZDA,,,ORIGJINAL

  Disar dhe goma,,16 inc,,MAZDA,,,ORIGJINAL

  Durrës 19 gusht 11:22
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  DISQE dhe GOMA 18 INC,,,2017,,MERCEDES BENZ,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 18 INC,,,2017,,MERCEDES BENZ,,

  Disqe dhe Goma 17 inc,,2017,,,Mercedes Benz,,,

  Durrës 19 gusht 11:21
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 16 INC,,,2012,,,CITROEN,,,PEZHO,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 16 INC,,,2012,,,CITROEN,,,PEZHO,,ORIGJINAL

  Disqe 16 inc,,viti 2012,,,Citroen,,,Pezho,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:21
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 15 INC NISAN HONDA TOYOTA
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 15 INC NISAN HONDA TOYOTA

  DISQE DHE GOMA TE PERDORUR,,15 INC,,,

  Durrës 19 gusht 11:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 19 INC,,8.5,,9.0,,KODI 213,,BENZ,,ORIGJINAL,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,8.5,,9.0,,KODI 213,,BENZ,,ORIGJINAL,

  DISQE dhe GOMA,,,19 INC,,KODI 213,,MERCEDES BENZ,,,VITI 2017,,,ORIGJINAL,,,,

  Durrës 19 gusht 11:20
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  DISQE 18 INC,,,BMV ,,,ORIGJINAL ,,,SERIA 5,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 18 INC,,,BMV ,,,ORIGJINAL ,,,SERIA 5,,,

  Disqe 18 inc ,,BMV,,,Seria 5,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:19
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,2014,,,AUDI ,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,2014,,,AUDI ,,,ORIGJINAL,,

  Disqe dhe Goma,,,19 inc,,,AUDI ,,,A4,,A5,,,A6,,,A7,,,Q5,,,,ORIGJINAL,,,Viti 2014,,,

  Durrës 19 gusht 11:19
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,

  Disqe 16 inc,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,,,

  Durrës 19 gusht 11:18
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 20 INC,,AMG,,ML 166,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 20 INC,,AMG,,ML 166,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL

  Disqe 20 inc,,,AMG,,,PREMIUM,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 gusht 11:18
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 17 INC,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 17 INC,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,

  Disqe dhe Goma 17 inc ,,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 gusht 11:17
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 15 INC,,,TOYOTA ,,,FIAT ,,,OPEL,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 15 INC,,,TOYOTA ,,,FIAT ,,,OPEL,,

  Disqe 15 inc,,,

  Durrës 19 gusht 11:17
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  DISQE 19 INC,,,AUDI,,,A4,,A5,,A6,,A7,,A8,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE 19 INC,,,AUDI,,,A4,,A5,,A6,,A7,,A8,,

  Disqe 19inc,,8.0,,,AUDI,,,

  Durrës 19 gusht 11:16
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  DISQE dhe GOMA 20 INC,,BMV X5,,X6,,,ORIGJINAL,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 20 INC,,BMV X5,,X6,,,ORIGJINAL,,,

  Disqe dhe goma 20 inc,,BMV,,X5,,X6,,ORIGJINAL,,, 10.0 para,,,11.0,,prapa,,,gomat 275.40.20,,,315.35.

  Durrës 19 gusht 11:16
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  DISQE dhe GOMA 20 INC,,,PORSHE,,AUDI Q7,,ORIGJINAL
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA 20 INC,,,PORSHE,,AUDI Q7,,ORIGJINAL

  Disqe dhe Goma 20 inc,,,PORSHE,,AUDI Q7,,,ORIGJINAL,,,Gomat 275.40.20,,

  Durrës 19 gusht 11:15
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA,,18 INC,,WOLSVANGEN,,2017,,,
  Autopjese dhe paisje

  DISQE dhe GOMA,,18 INC,,WOLSVANGEN,,2017,,,

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,WOLSVANGEN,,,2017,,GOMAT 225.40.18,,,

  Durrës 19 gusht 11:14
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  TIKU GOMISTERI DISQE dhe GOMA
  Autopjese dhe paisje

  TIKU GOMISTERI DISQE dhe GOMA

  DISQE TE NDRUSHEM 13,,14,,15,,16,,17,,18,,19,,20,,21,,22,,24,,26,,BENZ ,,WOLSVANGEN ,,AUDI,,,PORCHE,

  Durrës 19 gusht 11:13
  Me Marrveshje
 • 0 foto
   Disqe
  Autopjese dhe paisje

  Disqe

  Shes ose nderroj disqe 17 ne gjendje super

  Durrës 18 gusht 21:03
  250 €
 • 2 foto
  PJESE KEMBIMI SEAT IBISA 1.4 TDI MANUAL 2004
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI SEAT IBISA 1.4 TDI MANUAL 2004

  Pjese kembimi per Seat Ibisa 1.4 tdi manual 2004, pjese gjenerike, motorr, kamje, edhe per Volzvagen

  Durrës 18 gusht 19:35
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  PJESE KEMBIMI AUDI Q3 2.0 VITI 2016
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI AUDI Q3 2.0 VITI 2016

  Pjese kembimi per Audi Q3 motorr 2.0 tdi,. Jane ne dispozicion te gjithe pjeset perpara. Mungon:4 dy

  Durrës 18 gusht 19:35
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  PJESE KEMBIMI MINI ONE 2006 BENZ+GAS
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI MINI ONE 2006 BENZ+GAS

  Pjese kembimi per Mini One 1.6 benz +gas e vitit 2006.

  Durrës 18 gusht 19:35
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  PJESE KEMBIMI FIAT G. PUNTO 1.3 2006
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI FIAT G. PUNTO 1.3 2006

  Pjese kembimi per Fiat Grande punto 1.3 Multijet 2006

  Durrës 18 gusht 19:35
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  PJESE KEMBIMI MERCEDES S320 SHERBIM ME KAROTREC
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI MERCEDES S320 SHERBIM ME KAROTREC

  Cdo pjese e dispouar per Mercedes S320. Gjithashtu edhe pjese te tjera dhe sherbim me KAROTREC 24H.

  Durrës 18 gusht 19:35
  1 €
 • 0 foto
  PJESE KEMBIMI FIAT BRAVO 1.9 DIESEL 2009
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI FIAT BRAVO 1.9 DIESEL 2009

  Pjese kembimi per Fiat Bravo 1.9 diesel 2009. Cdo lloj pjese e disponuar.

  Durrës 18 gusht 19:35
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  PJESE KEMBIMI MAZDA 6
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI MAZDA 6

  BLEJ CDO LLOJ MAKINE PER PJESE KEMBIMI. SHERBIM ME KARROTREC 24H. Pjese kembimi per Mazda 6 2.0 naf

  Durrës 18 gusht 19:35
  1 €
 • 6 foto
  PJESE KEMBIMI & SHERBIM ME KARROTREC 24H
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI & SHERBIM ME KARROTREC 24H

  Pjese kembimi per Opel Corsa 1.2 bezin i vitit 2003. Cdo lloj pjese e disponuar. Gjithashtu, BLEJ CD

  Durrës 18 gusht 19:35
  1 Lek
 • 5 foto
  PJESE KEMBIMI & SHERBIM ME KARROTREC 24H
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI & SHERBIM ME KARROTREC 24H

  BLEJ CDO LLOJ MAKINE PER PJESE KEMBIMI. Shiten te gjithe pjeset e Audit A3 2.0 AUTOMATIK,

  Durrës 18 gusht 19:35
  1 €
 • 5 foto
  PJESE KEMBIMI & SHERBIM ME KAROTREC 24H
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI & SHERBIM ME KAROTREC 24H

  Shitet cdo pjese e Audit A6 2.0 tdi manuale e vitit 2007. Gjithashtu blej cdo lloj makine per pjese

  Durrës 18 gusht 19:35
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  PJESE KEMBIMI PER PEUGEOT 206 BENZINA
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI PER PEUGEOT 206 BENZINA

  Pjese kembimi per Peugeot 206 benzina. NDODHET NE SUKTH - DURRES. TEL :0682288952

  Durrës 18 gusht 19:35
  1 €
 • 3 foto
  PJESE KEMBIMI & SHERBIM ME KARROTREC 24H
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI & SHERBIM ME KARROTREC 24H

  BLEJ CDO LLOJ MAKINE PER PJESE KEMBIMI. Pjese kembimi per Golf 3 1.9 te vitit 1997.Me motorr Golfi

  Durrës 18 gusht 19:35
  1 Lek
 • 0 foto
  MERCEDES A180 CDI
  Autopjese dhe paisje

  MERCEDES A180 CDI

  MERCEDES a 180 CDI I VITIT 2007. SHITET çdo lloj pjese.

  Durrës 18 gusht 19:35
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  PJESE PER MAZDA 2 1.4 NAFTE  VITI 2008
  Autopjese dhe paisje

  PJESE PER MAZDA 2 1.4 NAFTE VITI 2008

  Pjese kembimi per Mazda 2 1.4 nafte i vitit 2008. Motorr, kamje dhe pjeset gjenerike edhe per F

  Durrës 18 gusht 19:23
  1 Lek
 • 1 foto
  PJESE KEMBIMI MERCEDES C270 CDI 2002
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI MERCEDES C270 CDI 2002

  Pjese kembimi pe r Mercedes C270 cdi manual i vitit 2002.

  Durrës 18 gusht 19:23
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  MERCEDES E270 CDI AUTOMATIK
  Autopjese dhe paisje

  MERCEDES E270 CDI AUTOMATIK

  Pjese kembimi per Mercedes E270 cdi automatik 2002. Makina ka 150 mije km,. Cdo pjese e disponuar.

  Durrës 18 gusht 19:23
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  TAPECERI LEKURE PER MERCEDES 210
  Autopjese dhe paisje

  TAPECERI LEKURE PER MERCEDES 210

  Tapeceri Lekure+panelat e dyerve per Mercedes 210. Shume e paster, pothuajse e re fare.

  Durrës 18 gusht 19:23
  300 €
 • 3 foto
  BMW 320D MSPORT
  Autopjese dhe paisje

  BMW 320D MSPORT

  Pjese kembimi per Bmw 320d manual, viti 2003. Tapeceria lekure, navigator,

  Durrës 18 gusht 19:23
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  PJESE KEMBIMI RENAULT ESPACE
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI RENAULT ESPACE

  Pjese kembimi per Renault Espace 2.2 nafte. Gjithashtu edhe pjese te tjera per makina te ndryshme.

  Durrës 18 gusht 19:23
  1 €
 • 5 foto
  PJESE PER FORD TRANSIT VETE SHKARKUESE
  Autopjese dhe paisje

  PJESE PER FORD TRANSIT VETE SHKARKUESE

  Pjese kembimi per Ford Transit vete shkarkuese. Cdo pjese e disponuar. Gjithashtu edhe pjese te tjer

  Durrës 18 gusht 19:23
  1 €
 • 3 foto
  PJESE KEMBIMI BMW 120D 2006 MANUAL
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI BMW 120D 2006 MANUAL

  Pjese kembimi per Bmw 120d manual i vitit 2006. Tapeceria lekur,

  Durrës 18 gusht 19:22
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  PJESE KEMBIMI MERCEDES E270 CDI AUTOMATIK 2005
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI MERCEDES E270 CDI AUTOMATIK 2005

  Pjese kembimi per Mercedes E270 cdi automatik i vitit 2005

  Durrës 18 gusht 19:22
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  PJESE KEMBIMI & SHERBIM ME KARROTREC 24H
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI & SHERBIM ME KARROTREC 24H

  BLEJ CDO LLOJ MAKINE PER PJESE KEMBIMI, SHITEN PJESE KEMBIMI, SHERBIM ME KARROTREC 24H, MAKINA M

  Durrës 18 gusht 19:22
  1 €
 • 5 foto
  OFICINE MEKANIKE & PJESE KEMBIMI
  Autopjese dhe paisje

  OFICINE MEKANIKE & PJESE KEMBIMI

  BLEJ CDO LLOJ MAKINE PER PJESE KEMBIMI. OFICINE MEKANIKE PER MAKINA DHE PER TE GJITHE MJETET E RENDA

  Durrës 18 gusht 19:22
  1 €
 • 5 foto
  PJESE KEMBIMI PER AUDI A3 2.0 BENZINE
  Autopjese dhe paisje

  PJESE KEMBIMI PER AUDI A3 2.0 BENZINE

  Pjese kembimi per Audi A3 2.0 benzine. Cdo pjese e disponuar.

  Durrës 18 gusht 19:22
  1 €
 • 0 foto
  Shitet goma 15
  Autopjese dhe paisje

  Shitet goma 15

  Shitet goma 15 po thujse te reja 98% shitet per efekt mos perdorimi

  Durrës 18 gusht 13:37
  50 €